Aynı bütçede değiller. Bütçenin hem yukarısında hem de üstünde iki ürün önerdim. R1 Pro zaten PixArt kullanıyor.
Bütçe ES21 veya SH01'e artarsa çok mantıklı olur doğrudur.
ATK A9 onermemis miydiniz?
A9 Plus'ı bütçenin değişkenliğine bağlı olarak tercih edilebilir olduğunu belirttim. A5 Ultra ile aynı bütçede bakacaksak daha iyileri var zatenqc problemleri A9 serisinde büyük bir oranda çözüldü diye biliyorum. A5 Ultra ile aynı bütçelerde A9 Pro, zenith Pro, mad r gibi mouseler de var. Mad r zaten NRF52480 kullanıyor ki nordic, stabilite ve verimlilik konusunda daha iyi. Realtek stabilize sorunlarının çözüldüğünü hiç duymadım. Varsa yazılı kaynak belirtir misiniz?
Mad r yapı kalitesi olarak rezil bir mouse, hafif tutulmak icin fazlaca kısılmış. A9 serisi yerine de SC680 var, 8K dongle ile geliyor hem mcu olarak daha iyi hem yapı kalitesi daha iyi. Zenith Pro ise aynı şekilde yapı kalitesi olarak kötü, dareu klonu olduğu için fazla abartılıyor. Dareu'nun şikayetlerine bakarsanız yine kalite ve qc sorunlarını çokça görürsünüz. 52833 ise kısılmış bir mcu. Flash ve SRAM olarak 52840'a göre yarı yarıya kısılmış olmasının yanında fazlaca teknoloji eksiği de var.