emnturunc Uzman Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 39 Beğeniler 5 31 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar Temu'dan dot skatez aldım. Sizce onlar mı daha iyi yoksa AJ159 Pro'nun stok skatezleri mi?
Arkadaşlar Temu'dan dot skatez aldım. Sizce onlar mı daha iyi yoksa AJ159 Pro'nun stok skatezleri mi?
montyxss Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Beğeniler 34 31 Ocak 2025 #2 Deneyimlemeniz lazım.
troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 4 Şubat 2025 #3 emnturunc dedi: Arkadaşlar Temu'dan dot skatez aldım. Sizce onlar mı daha iyi yoksa AJ159 Pro'nun stok skatezleri mi? Genişletmek için tıkla... Deneyim yaptınız mı?
emnturunc dedi: Arkadaşlar Temu'dan dot skatez aldım. Sizce onlar mı daha iyi yoksa AJ159 Pro'nun stok skatezleri mi? Genişletmek için tıkla... Deneyim yaptınız mı?
KS KS emnturunc Uzman Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 39 Beğeniler 5 4 Şubat 2025 #4 troken dedi: Deneyim yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet dotları taktım stoktan daha iyi kayıyor gibi geldi şu anlık kullanıyorum gayet iyi.
troken dedi: Deneyim yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet dotları taktım stoktan daha iyi kayıyor gibi geldi şu anlık kullanıyorum gayet iyi.
troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 4 Şubat 2025 #5 emnturunc dedi: Evet dotları taktım stoktan daha iyi kayıyor gibi geldi şu anlık kullanıyorum gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde mi taktınız hocam? Fotoğrafını atar mısın sende?
emnturunc dedi: Evet dotları taktım stoktan daha iyi kayıyor gibi geldi şu anlık kullanıyorum gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde mi taktınız hocam? Fotoğrafını atar mısın sende?
N nephlm Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 3 Nisan 2025 #6 troken dedi: Bu şekilde mi taktınız hocam? Fotoğrafını atar mısın sende?Eki Görüntüle 121461 Genişletmek için tıkla... Hocam bu yerleştirme biçimi uygun mudur ben de takacağım da?
troken dedi: Bu şekilde mi taktınız hocam? Fotoğrafını atar mısın sende?Eki Görüntüle 121461 Genişletmek için tıkla... Hocam bu yerleştirme biçimi uygun mudur ben de takacağım da?
troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 3 Nisan 2025 #7 nephlm dedi: Hocam bu yerleştirme biçimi uygun mudur ben de takacağım da? Genişletmek için tıkla... Uygun.
nephlm dedi: Hocam bu yerleştirme biçimi uygun mudur ben de takacağım da? Genişletmek için tıkla... Uygun.
M musa efe Çalışkan Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 15 Nisan 2025 #8 troken dedi: Bu şekilde mi taktınız hocam? Fotoğrafını atar mısın sende?Eki Görüntüle 121461 Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Beast e-spordan dot skatez aldım aynı şekilde taktım ama stok taki ile aynı hızda. troken dedi: Bu şekilde mi taktınız hocam? Fotoğrafını atar mısın sende?Eki Görüntüle 121461 Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Beast e-spordan dot skatez aldım aynı şekilde taktım ama stok taki ile aynı hızda.
troken dedi: Bu şekilde mi taktınız hocam? Fotoğrafını atar mısın sende?Eki Görüntüle 121461 Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Beast e-spordan dot skatez aldım aynı şekilde taktım ama stok taki ile aynı hızda. troken dedi: Bu şekilde mi taktınız hocam? Fotoğrafını atar mısın sende?Eki Görüntüle 121461 Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Beast e-spordan dot skatez aldım aynı şekilde taktım ama stok taki ile aynı hızda.