seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.319 Çözümler 11 Beğeniler 3.257 5 Eylül 2025 #1 Bu aşağı yukarı hareket eden parça çalışmıyor. Aslında çalışıyor ama hızlı çevirince olmuyor, çok nazik davranmak gerekiyor. İçini açıp kirlenmiş mi diye bakayım diyorum ama açınca geri kapatabilir miyim bilmiyorum. Hiç mouse açmadım. Ne yapmalıyım?
Bu aşağı yukarı hareket eden parça çalışmıyor. Aslında çalışıyor ama hızlı çevirince olmuyor, çok nazik davranmak gerekiyor. İçini açıp kirlenmiş mi diye bakayım diyorum ama açınca geri kapatabilir miyim bilmiyorum. Hiç mouse açmadım. Ne yapmalıyım?
Çözüm 1 1 18516 5 Eylül 2025 Tekerleğin arasına sertçe üfleyin ve daha sonra tekrardan kontrol edin, tozdan dolayı yapıyor olması muhtemel.
Tekerleğin arasına sertçe üfleyin ve daha sonra tekrardan kontrol edin, tozdan dolayı yapıyor olması muhtemel.
1 18516 Becerikli Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 343 Çözümler 8 Beğeniler 279 5 Eylül 2025 #2 Tekerleğin arasına sertçe üfleyin ve daha sonra tekrardan kontrol edin, tozdan dolayı yapıyor olması muhtemel. Artı 0 Eksi Çözüm
Tekerleğin arasına sertçe üfleyin ve daha sonra tekrardan kontrol edin, tozdan dolayı yapıyor olması muhtemel.
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.319 Çözümler 11 Beğeniler 3.257 5 Eylül 2025 #3 18516 dedi: Tekerleğin arasına sertçe üfleyin ve daha sonra tekrardan kontrol edin, tozdan dolayı yapıyor olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü hocam, boşluklardan kafam kadar toz çıktı. Artı 0 Eksi
18516 dedi: Tekerleğin arasına sertçe üfleyin ve daha sonra tekrardan kontrol edin, tozdan dolayı yapıyor olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü hocam, boşluklardan kafam kadar toz çıktı.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 5 Eylül 2025 #4 seeraddar dedi: Sorun çözüldü hocam, boşluklardan kafam kadar toz çıktı. Genişletmek için tıkla... Toz toplayınca yine aynısı olacak hocam haberin olsun. Artı 0 Eksi
seeraddar dedi: Sorun çözüldü hocam, boşluklardan kafam kadar toz çıktı. Genişletmek için tıkla... Toz toplayınca yine aynısı olacak hocam haberin olsun.