mr.esat

Üstün
Sanırsam MCU'su bu bütçedekilerdeki gibi kötü değilmiş.

Sensör zaten şahane, 3395 var. Eskiden 3389 kullanıyordum o bile fazlasıyla yetiyor.

Görünüş olarak kaba değil, gayet kibar ve tatlı.

Batarya tasarrufu için polling Rate'ini sanırsam yazılımından ayarlayabiliyoruz, bu da şahane.

Delux M800'a çık demeyin, gerçekten çok kaba duruyor bunun yanında. Ondan farkı ne tam olarak ayrıca açıklarsanız sevinirim.
@144

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırsam MCU'su bu bütçedekilerdeki gibi kötü değilmiş.

Sensör zaten şahane, 3395 var. Eskiden 3389 kullanıyordum o bile fazlasıyla yetiyor.

Görünüş olarak kaba değil, gayet kibar ve tatlı.

Batarya tasarrufu için polling Rate'ini sanırsam yazılımından ayarlayabiliyoruz, bu da şahane.

Delux M800'a çık demeyin, gerçekten çok kaba duruyor bunun yanında. Ondan farkı ne tam olarak ayrıca açıklarsanız sevinirim.
@144

Ben aldım daha çok kullanamadım ama memnunum. Bununla alakalı diğer forumda konu açmıştım. Bana masada bile kayma yapmayacak mouse önerin diye.

Fena bir ürün değil ama daha iyi ürünler olduğunu düşünüyorum o bütçeye. Malzeme kalitesi olarak çok kötü bu ürün. Bataryası da kötü. Yazılımından şikayetçi olan çok kişi var.

compX cx52850 MCU var bu arada üründe.
Ne alınabilir hocam?
R1 SE aldı arkadaş, kopma sorunu yok dedi. O nasıldır? Benim önceliğim polling rate ayarı olması ve kibar olması.
Oyunda da sırıtmaması yeterli. Hayatımın geriye kalanında CS gibi oyunlara vakit ayırabileceğimi düşünmüyorum.

Ne alınabilir hocam?
R1 SE aldı arkadaş, kopma sorunu yok dedi. O nasıldır? Benim önceliğim polling rate ayarı olması ve kibar olması.
Oyunda da sırıtmaması yeterli. Hayatımın geriye kalanında CS gibi oyunlara vakit ayırabileceğimi düşünmüyorum.

R1 SE beken mcu kullanıyor. Bayağı kötü yani. Onun da batarya performansı iyi değil. Attashark X6 Pro bu fiyat civarlarındaydı sanırım. Ona bakılabilir.

R1 SE hatta düz R1 versiyonu daha iyi bir tercih olur. Şekil karşılaştırmaları için eloshapes sitesine bakabilirsiniz.