Martinal

Uzman
Hepsiburada üzerinden aldığım fakat internettki tuşların resmi ile gelenin resmi farklı. İnternette alt tuşu vb. tuşlarının altında command tarzı şeyler yazyıyor fakat bana gelen daha sade. Üstelik izlediğim videolarda Fn+silme tuşunun altındaki tuşla renk değiştirilebilirken bana gelen modelde Fn+Caps tuşuyla değiştiriliyor. Acaba çakma mı geldi bilmiyorum. Fotoğraf atıyorum birazdan. Bu arada shift tuşlarının da rengi farklıymış, sanırım bana gelen ürün sahte.
firefox_vIzJerrq0w.webp
WhatsApp Görsel 2025-08-06 saat 17.12.31_e803e711.webp

Son düzenleme:
Evet, bana gelen modelde de ışık modları dediğiniz şekilde degiştiriliyor ve ışıkları farklı. Ayrıca altında ayakları var orijinal modelde olmayan.

Son düzenleme:
Hepsiburada üzerinden aldığım fakat internettki tuşların resmi ile gelenin resmi farklı. İnternette alt tuşu vb. tuşlarının altında command tarzı şeyler yazyıyor fakat bana gelen daha sade. Üstelik izlediğim videolarda FN+silme tuşunun altındaki tuşla renk değiştirilebilirken bana gelen modelde FN+caps tuşuyla değiştiriliyor. Acaba çakma mı geldi bilmiyorum. Fotoğraf atıyorum birazdan. Bu arada Shift tuşlarının da rengi farklıymış, sanırım bana gelen ürün sahte.
Eki Görüntüle 170661Eki Görüntüle 170662

Hocam satıcıyı kontrol etmediniz mi?

Sanırsam evet ama gayet kaliteli bir çakma diyebiliriz.
-Outemu Brown Switch kullanılmış orijinalindeki gibi.
-Keycapsler baskılı yani orijinalindeki gibi.
-Altında orijinalde eksik olan yükseltme aparatı var, kablosuz modelini referans almışlar.
-Denemedim ancak sanırsam yine hotswap.
Sadece rainbow ışıklandırmasının animasyonlarını düzgün kopyalayamamışlar. Bir de şimdi gördüm anti-ghosting tam değil.

Hocam satıcıyı kontrol etmediniz mi?
Sarftech Bilgisayar satıyordu hocam, birden fazla klavye satan bir şirket. Soru-cevap kısmında orijinal olduğu yazıyordu. Satıcı güvenilir gözüküyor yorumlarından vs.

Sanırsam evet ama gayet kaliteli bir çakma diyebiliriz.
-Outemu Brown Switch kullanılmış orijinalindeki gibi.
-Keycapsler baskılı yani orijinalindeki gibi.
-Altında orijinalde eksik olan yükseltme aparatı var, kablosuz modelini referans almışlar.
-Denemedim ancak sanırsam yine hotswap.
Sadece rainbow ışıklandırmasının animasyonlarını düzgün kopyalayamamışlar. Bir de şimdi gördüm anti-ghosting tam değil.

Sarftech Bilgisayar satıyordu hocam, birden fazla klavye satan bir şirket. Soru-cevap kısmında orijinal olduğu yazıyordu. Satıcı güvenilir gözüküyor yorumlarından vs.
iade edeyim mi sence? yükseltme aparatı şuan işime yarıyor ama klavye çakma yani.

iade edeyim mi sence? yükseltme aparatı şuan işime yarıyor ama klavye çakma yani.
Benim etme imkanım yok ancak siz edin, şimdi baktım da Wingenzo isimli sitede satılan model ile aynı bizim elimize gelen. Size önerim 1500 bandına çıkıp Aigo A87 ya da Machenike K500B-B87 almanız.