Detaylar
Kim cevapladı?Biraz daha çıkın Gameraider K1 HE alın. İkisinden de daha iyi.
Geraltın kılıcı 81
Üstün
IROK MG68 varken yüzüne bile bakılmaz.Biraz daha çıkın Gameraider K1 HE alın. İkisinden de daha iyi.
LoxeR 2
Başarılı
İrok veya alux68 max he var biraz kalıpların dışına çıkmak gerek aynı paraya alüminyum kasa klavye alıyorsun. Ayrıca K1 He ile aralarında 1000 tl fark var atılan klavyelerin.
Geraltın kılıcı 81
Üstün
İlla Ajazz alıcaksanız Ajazz Ak680v2 modelini öneririm. Fakat lütfen Ajazz'ın kendi sitesinden alın.Sepetime iki tane manyetik Switch'li 65% klavye ekledim, karar veremedim. Hangisini almamı önerirsiniz?
Ajazz Ak680v2 Manyetik Switch Rapid Trigger 8000Hz Klavye-128K Scan Ra
Ajazz Türkiye Oyuncu Ekipmanları Oyuncu Mouse, Oyuncu Klavye ve Daha Fazlası
ajazzturkiye.com
K1 He 3000TL ve alüminyum kasa bile değil. Irok almak her anlamda daha mantıklı.İrok veya alux68 max he var biraz kalıpların dışına çıkmak gerek aynı paraya alüminyum kasa klavye alıyorsun.
LoxeR 2
Başarılı
Katılıyorum hocam bende irok ve alux68 arasında kaldım özellikleri hemen hemen aynıydı ajazz'ın garantisine daha çok güvendiğim için alux68 aldım her klavye önerisinin altında k1he görmekten sıkıldım daha iyi klavyeler varken.İlla Ajazz alıcaksanız Ajazz Ak680v2 modelini öneririm. Fakat lütfen Ajazz'ın kendi sitesinden alın.
![]()
Ajazz Türkiye Oyuncu Ekipmanları Oyuncu Mouse, Oyuncu Klavye ve Daha Fazlasıajazzturkiye.com
K1 He 3000TL ve alüminyum kasa bile değil. Irok almak her anlamda daha mantıklı.
Niccolo11 2
Üyecik
Trendyol dışı bir yerden almak istemiyorum aslında ama teşekkürler yinede.İlla Ajazz alıcaksanız Ajazz Ak680v2 modelini öneririm. Fakat lütfen Ajazz'ın kendi sitesinden alın.
![]()
Ajazz Türkiye Oyuncu Ekipmanları Oyuncu Mouse, Oyuncu Klavye ve Daha Fazlasıajazzturkiye.com
K1 He 3000TL ve alüminyum kasa bile değil. Irok almak her anlamda daha mantıklı.
Geraltın kılıcı 81
Üstün
Katılıyorum hocam bende irok ve alux68 arasında kaldım. Özellikleri hemen hemen aynıydı Ajazz'ın garantisine daha çok güvendiğim için alux68 aldım her klavye önerisinin altında k1he görmekten sıkıldım daha iyi klavyeler varken.
Alux 60'ın Full alüminyum olan halini kullanıyorum bende. Tek sorunu yazılımı berbat.
Trendyol dışı bir yerden almak istemiyorum aslında ama teşekkürler yine de.
Trendyol'da çok pahalıymış.
LoxeR 2
Başarılı
Bende alux68 var hiç yazılımla ilgili sıkıntı çekmedim yalnız web driver değil direkt indirdim.Alux 60'ın Full alüminyum olan halini kullanıyorum bende. Tek sorunu yazılımı berbat.
Niccolo11 2
Üyecik
Alux68 max he ile aralarında gerçekten büyük fark varsa alabilirim.Bende alux68 var hiç yazılımla ilgili sıkıntı çekmedim yalnız web driver değil direkt indirdim.