Bütçe
3000
Tamamdır hocam o zaman satın alıyorum şimdi, order note kısmı var oraya bir şey yazayım mı?
"in turkey, products over 30 euros don’t clear customs easily. i would appreciate it if you could mark the package with a value under 30 euros to avoid any customs issues and prevent any taxes."

Bunu yazın.

"in turkey, products over 30 euros don’t clear customs easily. i would appreciate it if you could mark the package with a value under 30 euros to avoid any customs issues and prevent any taxes."

Bunu yazın.
Hocam sipariş veriyorum ama şöyle bir şey gördüm. Tc kimlik numaramı nereden yollayacağım bunlara?
1729273713151.webp

Hocam satın alım sonrası bir mail atın demiştiniz onu ne olur ne olmaz atayım mı?
Atın.

[email protected]

"in turkey, products over 30 euros don’t clear customs easily. i would appreciate it if you could mark the package with a value under 30 euros to avoid any customs issues and prevent any taxes.

my order number: Bu kısıma WG_ ile başlayan sipariş numaranizi yazin."

Hocam satın alım sonrası bir mail atın demiştiniz onu ne olur ne olmaz atayım mı?
Hocam merhabalar, ben de WhatGeek üzerinden satın aldım ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Pişman olmayacağınız bir klavye. Alırken benim içimde sıkıntı vardı fakat @Toby Fox hocamız sağ olsun ayrıntılı bir şekilde bilgilendirerek rahatlamamı sağladı ve klavye elime ulaştığında da hem kalite anlamında hem de ruhsal anlamda çok iyileştim diyebilirim. Klavye gelince anlayacaksınız zaten.

Hocam merhaba, ben de whatgeek üzerinden satın aldım ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Pişman olmayacağınız bir klavye. Alırken benim içimde sıkıntı vardı fakat @Toby Fox hocamız sağ olsun ayrıntılı bir şekilde bilgilendirerek rahatlamamı sağladı ve klavye elime ulaştığında da hem kalite anlamında hem de ruhsal anlamda çok iyileştim diyebilirim. Klavye gelince anlayacaksınız zaten.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Ben de verdim siparişi. Onun dışında klavye ne kadar sürede geldi size bir de gümrük işlemleri vs. nasıl oluyor?