O konuda bilgim yok hocam.Discordlarına uzun uzun yazdım hocam. Onun dışında eğer vergi çıkarsa ürünü teslim almayıp vergiyi ödememe şansım var değil mi? Bu konuda biraz cahilim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000
Vergi çıkan diğer arkadaşlar ne yapmıştı hocam?
Ödemişlerdi vergileri, o vergiyi de WhatGeek onlara geri ödemişti. Ancak sizde vergi çıkarsa aşırı fazla bir vergilendirme olacak. Onlara 500-600 TL vergi çıkmıştı, o zamanlar gümrük sınırı 150 Euro idi.
Umarım o vergiyi ödemek zorunda kalmam.Ödemişlerdi vergileri, o vergiyi de WhatGeek onlara geri ödemişti. Ancak sizde vergi çıkarsa aşırı fazla bir vergilendirme olacak. Onlara 500-600 TL vergi çıkmıştı, o zamanlar gümrük sınırı 150 Euro idi.
Lagus
Uzman
Hocam ben de yakın zamanda aldım. Benim ki Yunexpress ile geliyor. Vergi çıkar mı?Ödemişlerdi vergileri, o vergiyi de WhatGeek onlara geri ödemişti. Ancak sizde vergi çıkarsa aşırı fazla bir vergilendirme olacak. Onlara 500-600 TL vergi çıkmıştı, o zamanlar gümrük sınırı 150 Euro idi.
Hiçbir fikrim yok ama mantıken orada bırakabilmeniz gerekiyor. Gümrükten satışa çıkan ürünler bu yüzden orada kalmıyor mu zaten?
Bence de hocam 2000 TL ürün için 6000 TL vergi ödemek çok kötü olur.
Hocam ben de yakın zamanda aldım. Benim ki Yunexpress ile geliyor. Vergi çıkar mı?
Size çıkmaz hocam.
Sizce şu an almalı mıyım, tekrar Yanwen'e vermeleri gibi bir durum çıkar mı?
Cevap verdiler mi hocam?Discordlarına uzun uzun yazdım hocam. Onun dışında eğer vergi çıkarsa ürünü teslim almayıp vergiyi ödememe şansım var değil mi? Bu konuda biraz cahilim.