Hayır hocam hala cevap bekliyorum.Sizce şu an almalı mıyım, tekrar Yanwen'e vermeleri gibi bir durum çıkar mı?
Cevap verdiler mi hocam?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000
Bu sabah cevap verirler.
Cevap geldi, klasik vergi olmaz dediler. Olursa bir kısmını karşılayacağız dediler.
SilverDumbledodge
Uzman
İnşallah ürününüzde bir sorun olmadan sağ salim teslim alırsınız hocam. Gelişmeler hakkında bilgilendirirseniz takipteyim. Ben de 1-2 gün önce geçtim siparişi, benzer durumlar yaşarsak nasıl davranmamız konusunda bize bir ışık olursunuz. Saygılar <3Cevap geldi, klasik vergi olmaz dediler. Olursa bir kısmını karşılayacağız dediler.
Teşekkür ederim hocam, kargo sanırım yaklaştı.İnşallah ürününüzde bir sorun olmadan sağ salim teslim alırsınız hocam. Gelişmeler hakkında bilgilendirirseniz takipteyim. Ben de 1-2 gün önce geçtim siparişi, benzer durumlar yaşarsak nasıl davranmamız konusunda bize bir ışık olursunuz. Saygılar <3
İnşallah ürününüzde bir sorun olmadan sağ salim teslim alırsınız hocam. Gelişmeler hakkında bilgilendirirseniz takipteyim. Ben de 1-2 gün önce geçtim siparişi, benzer durumlar yaşarsak nasıl davranmamız konusunda bize bir ışık olursunuz. Saygılar <3
Vergi çıkmadı! Tabii ki de @Toby Fox hocamın yardımlarıyla. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Son durum: Vergi çıkmış ancak o anda gözükmemiş çıkan vergi 670 TL gibi bir fiyat. @Toby Fox hocamın yardımıyla verginin hepsini karta iade edecekler. Klavye konusunda ise elime ulaştı ve gerçekten muazzam. Apex 7 red Switch'ten sonra gerçekten aşırı iyi geldi. Tavsiye ederim. Konu kapanabilir yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Son düzenleme:
SilverDumbledodge
Uzman
Teşekkür ederim hocam, kargo sanırım yaklaştı.
Vergi çıkmadı! Tabii ki de @Toby Fox hocamın yardımlarıyla. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Son durum: Vergi çıkmış ancak o anda gözükmemiş çıkan vergi 670 TL gibi bir fiyat. @Toby Fox hocamın yardımıyla verginin hepsini karta iade edecekler. Klavye konusunda ise elime ulaştı ve gerçekten muazzam. Apex 7 red Switch'ten sonra gerçekten aşırı iyi geldi. Tavsiye ederim. Konu kapanabilir yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Klavyenize sorun çıkmadan kavuşmanıza çok sevindim hocam. Benim ürünüm de elime şu an ulaştı. Lakin bir sorunum var. Sitesinde önerdiği driveri kurduğum zaman driver klavyemi bulamıyor 2.4 ile. Siz de durumlar nasıl? ya da siz 2.4 üzerinden driver ile bağlanabildiyseniz bana link atar mısınız? Saygılar ve sevgiler klavyedaş <3Teşekkür ederim hocam, kargo sanırım yaklaştı.
Son durum: Vergi çıkmış ancak o anda gözükmemiş çıkan vergi 670 TL gibi bir fiyat. @Toby Fox hocamın yardımıyla verginin hepsini karta iade edecekler. Klavye konusunda ise elime ulaştı ve gerçekten muazzam. Apex 7 red Switch'ten sonra gerçekten aşırı iyi geldi. Tavsiye ederim. Konu kapanabilir yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
sherkl
Başarılı
Bende de AK820Pro bulunmakta ve driverını WhatGeek Software bölümünden indirdim. Sorunsuz bir şekilde 2.4 bağlantısı yapabiliyorum.Klavyenize sorun çıkmadan kavuşmanıza çok sevindim hocam. Benim ürünüm de elime şu an ulaştı. Lakin bir sorunum var. Sitesinde önerdiği driveri kurduğum zaman driver klavyemi bulamıyor 2.4 ile. Siz de durumlar nasıl? ya da siz 2.4 üzerinden driver ile bağlanabildiyseniz bana link atar mısınız? Saygılar ve sevgiler klavyedaş <3
SilverDumbledodge
Uzman
Tamamdır dostum sanırım çözdüm. Ben de aynı siteden indirmiştim lakin klavye driverını kullanmak için kablo ile bağlamamız gerekliymiş 2.4gz ile açılmıyormuş driver. Yine de yardımcı olduğun için çok teşekkkürler <3Bende de AK820Pro bulunmakta ve driverını WhatGeek Software bölümünden indirdim. Sorunsuz bir şekilde 2.4 bağlantısı yapabiliyorum.