Evet arkadaşlar şu konuda bahsi geçen indirimli ürünü (Ajazz DG160) ben de satın almıştım. Ürün sabah elime ulaştı ve ürün tam bir arcade kol, pek bir özelliği yok. Sağlam aslında kolay bozulmaz gibi ama, ürün arızalı ya da sorunlu demek daha doğru. Yaklaşık 2 saat uğraştım ve gamepad'i ne DS4 Windows, ne de SCP Toolkit ile verimli çalıştırabildim. Steam Switch Pro uyumluluğu bile işe yaramadı. Stickler dönmüyor, tuşlar basmıyor, bazen kendini kapatıyor.
İçinden çıkan kullanıcı kılavuzunda, bir firmware'den* bahsediliyor ama interneti taradım bulamadım. Manuel'de QR kod falan arıyorum oda yok. Kafayı taktım düzelteceğim. 2 saatte ona uğraştım, yine başarılı olamadım. Tabi o arada kol halay çekiyor. Dedim ki dur Ajazz'a yazayım da bana firmware'i bir talimat ile yollasınlar, sorun varsa çözülür. Kolu sevdim çünkü vur kır oyna.
Ajazz ile aramızda kısa ve verimsiz şöyle bir mesajlaşma geçti;
+ hey
- hi
+ I bought Ajazz DG160 Gamepad but i have an issue with this product. The user manual says "it has a firmware for updating gamepad" but I couldn't find it anywhere. Can you guys help with that?
- Where did u order it?
+ on temu.
- Dou fish's DG handle has been discontinued. I am very sorry that this product has been stopped and cannot be updated.
+ so... what can i do with this gamepad?!
- It is recommended that you buy a new handle.
+ I already bought a gamepad that I thought was good. Now you expect me to buy another product from you again?
- It is recommended that you can buy a handle of another brand.
+ you guys are f*ck*ng joke.
Ardından Temu'ya gidip ürün için böyle söylediklerini söyledim ve tada! Temu ürünü iade etmeden ücret iadesi yapacağını söyledi. Konunun ana fikri burada son buluyor. Eğer bu kolu satın aldıysanız, Temu'dan iade oluşturup paranızı geri alabilirsiniz.
İçinden çıkan kullanıcı kılavuzunda, bir firmware'den* bahsediliyor ama interneti taradım bulamadım. Manuel'de QR kod falan arıyorum oda yok. Kafayı taktım düzelteceğim. 2 saatte ona uğraştım, yine başarılı olamadım. Tabi o arada kol halay çekiyor. Dedim ki dur Ajazz'a yazayım da bana firmware'i bir talimat ile yollasınlar, sorun varsa çözülür. Kolu sevdim çünkü vur kır oyna.
Ajazz ile aramızda kısa ve verimsiz şöyle bir mesajlaşma geçti;
+ hey
- hi
+ I bought Ajazz DG160 Gamepad but i have an issue with this product. The user manual says "it has a firmware for updating gamepad" but I couldn't find it anywhere. Can you guys help with that?
- Where did u order it?
+ on temu.
- Dou fish's DG handle has been discontinued. I am very sorry that this product has been stopped and cannot be updated.
+ so... what can i do with this gamepad?!
- It is recommended that you buy a new handle.
+ I already bought a gamepad that I thought was good. Now you expect me to buy another product from you again?
- It is recommended that you can buy a handle of another brand.
+ you guys are f*ck*ng joke.
Ardından Temu'ya gidip ürün için böyle söylediklerini söyledim ve tada! Temu ürünü iade etmeden ücret iadesi yapacağını söyledi. Konunun ana fikri burada son buluyor. Eğer bu kolu satın aldıysanız, Temu'dan iade oluşturup paranızı geri alabilirsiniz.