Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Aaa öyle eleştiri yapmayın lütfen yoksa mustaine gibiler ağlıyor mağdur oluyor.
şu son dönem sömürdük sömürdük zaten seçilemeyeceğiz diyorlar.
A
agg1401
Ziyaretçi
Sonunda akıllanıyoruz.
Asgari ücretin şehirlere göre değişiklik göstermesi gerekli. Her şehrin yaşam maliyetleri aynı değil. Enflasyonun yüksek olması eklenince büyükşehirlerde hızlıca eriyip gidiyor. Haliyle vatandaş zam talep ediyor.
LA Knight
Üstün
Bir ritim tutturulursa güzel olur. Eskiden ürünlerin fiyatları da senelik güncelleniyordu. Eğer eskisi gibi bir ortam oluşursa gayet süper olur. Ama tam tersi Eylül-Ekim'e geldiğimizde ürünlerin fiyatlarında günümüzün üstünde %10-20 zam daha görürsek en azından insanların bir olup meydan yürüyüşü yapması gerekebilir.
Elma ısıran
Üstün
Asgari ücrete zam olmaması iyi haber. Asgari ücret zammı enflasyonu tetikliyor zaten. Asgariye 1 zam gelse her şeye 2-3 zam geliyor. Böyle kalsın, ne olacaksa olsun biraz sancılı olacak ama piyasa bi otursun artık.
MisafirTerliği34
Yetkin
Zenginlerin dışında tutulduğu, memurun fotokopi kağıdından tasarruf beklendiği tedbirler sanırım işe yaramamış. Emekli ikramiyesiyle ev alındığı dönemden asgari ücretlinin kirasını ödeyemediği döneme geldik. Genel seçimden sonra pekte üzülemiyorum fakat yine de işçi sınıfına kolaylıklar diliyorum.