Hicabii

Çalışkan
Bu yıl üniversiteye başlayacağım inşallah. Aklımda iki üniversite arasında gidip geliyorum ancak bir türlü net bir karar veremedim. Şu ana kadar sadece YouTube'daki videolar ve çeşitli forumlardaki yorumlar üzerinden fikir edinmeye çalıştım. Eğer bu üniversiteler hakkında deneyimi olan, orada okuyan ya da genel olarak fikir verebilecek biri varsa yorumlarını dinlemek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Uludağ zorluğu ile bilinir. Kalitesinden ödün vermez. Seçeceğiniz üniversite yüksek ihtimalle akreditedir. Burfaş gibi yerler sayesinde ucuza cafeye gidebilirsiniz. Ancak deprem bölgesindedir. Gezilecek bir sürü yeri var.

Antalya sıcak nemli. Üniversite kaliteli. Şehir pahalı ama sahilleri mükemmel.
Benüö bir tercih yapma şansım daha olsaydı Bursa'yı seçerdim. Gider görüklede içerdim.

Uludağ zorluğu ile bilinir. Kalitesinden ödün vermez. Seçeceğiniz üniversite yüksek ihtimalle akreditedir. Burfaş gibi yerler sayesinde ucuza cafeye gidebilirsiniz. Ancak deprem bölgesindedir. Gezilecek bir sürü yeri var.

Antalya sıcak nemli. Üniversite kaliteli. Şehir pahalı ama sahilleri mükemmel.
Benüö bir tercih yapma şansım daha olsaydı Bursa'yı seçerdim. Gider görüklede içerdim.

Fizik bölümü okumak istiyorum. Ve hayır öğretmenlik değil. Açıkçası istediğim üniversiteler gelmedi ama aklımda bu üniversiteler de vardı. Benim de aklımda Bursa var ama YouTube'dan izlediğim videolarda iyi diyende var kötü diyende. Bu yüzden kafam karıştı. Bende Sosyal'e sorayım dedim.

Fizik bölümü okumak istiyorum. Ve hayır öğretmenlik değil. Açıkçası istediğim üniversiteler gelmedi ama aklımda bu üniversiteler de vardı. Benim de aklımda Bursa var ama YouTube'dan izlediğim videolarda iyi diyende var kötü diyende. Bu yüzden kafam karıştı. Bende Sosyal'e sorayım dedim.

Hmm temel bilim. Orada işler biraz değişir. Sıralama nedir? Teknik üniversiteler geliyor mu? YTÜ, GTÜ, gelmesi lazım. Onlar geliyorsa tercihlerini onlardan yana yapman daha mantıklı olur.

Hmm temel bilim. Orada işler biraz değişir. Sıralama nedir? Teknik üniversiteler geliyor mu? YTÜ, gtü, gelmesi lazım. Onlar geliyorsa tercihlerini onlardan yana yapman daha mantıklı olur.

Sıralama kötü maalesef. 250k. Aklımda sınava tekrar girmek var ama üniversitedeyken çalışmayı düşünüyorum sınava. Ama gideceğim üniversiteyi beğenirsem, sınava girip kazansam bile gitmeyebilirim. Üniversitelerin eski kalitesinin pek kalmadığını düşünüyorum.