Merhaba.

Bu okulun EA bölümleriyle ilgili bilgi sahibiyseniz düşüncelerinizi yazabilir misiniz?

Şöyle izah edeyim; ülkedeki siyasal İslam'cı partilerin içerisindeki kişiler, komunist partideki kişiler, liberal partideki kişiler buradan çıkma.
Abullah öcalan, selahattin demirtaş, Süleyman demirel, Bülent Ecevit, necmettin erbakan, deniz baykal, Murat kara yalçın, abdüllatif şener, Ali babacan, beşir atalay, meral akşener, köksal toptan, Bülent arınç, himet çetin ,Altay öymen, Mehmet ağar, yıldırım akbulut, tuğrul türkeş, sami Selçuk, yekta Güngör özden, hasim kılıç, turgut cansel, Halil inalcık, iler ortaylı, afet inan, bahriye üçok, uğur mumcu, oktay aybal, mahfi eğilmez, uğur gürses ve doğu perinçek gibi kişiler buradan mezun.
Düşün öyle bir üniversite ki devlet yönetenlerden tut da devleti bölmek isteyenlere kadar hepsi burada eğitim almış, yani boş bir üniversite olsa uğur mumcu gibi devlet yöneten cumhurbaşkanları gibi İlber Ortaylı gibi kişiler buradan mezun olmazdı. Buradan çıkıp devletin adamı olanlar bile vardır az göz gezdirdiğimde bile hep makam mevki sahibi devletin memuru değil devletin kendisi niteliğinde ülkeyi resmi olarak temsil edecek nitelikte kişiler görüyorum.
1946'dan beri de faaliyette 2008'de kurulan apartman üniversitelerinden en kötü 3-4 gömlek üstte benim gözümde, ben bu sene DGS'ye girdim sıralamam yetse bu üniversiteye yerleşmeye çalışırım iyi bir yer değerlendirilmeli bence.
Bu arada sona yazıyorum bir kere otomatik düzelttim hepsi burada yazıyorum bana e-ticaret sitesi olan Hepsiburada şeklinde düzeltiyor o yüzden yazıyı düzeltmiyorum yazdığımı daha da bozuyor bu yüzden modlar silmezse güzel olur.