Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 999₺
Bu ürünü kullanıp memnun olan birisini görmüştüm forumda. Imou CL1B-5-E27 WiFi Renkli Ayarlanabilir Işık Ampul Akıllı LED Fiyatları ve Özellikleri
MisafirTerliği34 1
Yetkin
Yeelight ampul kullanıyorum. Işık şiddeti çok iyidir.
TheseusunGemisi
Başarılı
Smmmhunter 27
Üstün
Teacher80 52
Başarılı
Bunu kullanıyorum:
TP Link telefon uygulaması ile istediğin gibi ayarlıyorsun. Alma sebebim astigmattan dolayı beyaz ışık yoruyor. Sarı ampuller de aşırı sarı. Monitördeki oyun renkleri bile farklı görünüyor. Bu akıllı ampul ile gün ışığı olan 4000K renk sıcaklığına ayarlıyorsun uygulaması ile. Uyarayım parlaklığı çok fazla ampul arıyorsanız bu kesmez sizi. Odamda avize olduğundan iki adet aldım. Yüksek parlaklığa alıştığımdan iki adet kullandım. Uygulamasından bu iki ampulu grupladım ve böylece tek ayarla ikisi senkron çalışıyor.
Parlaklığı çok yüksek akıllı ampuller pek dayanmıyor yorumları takip ederseniz. O yüzden bunda iki adet kullandım.
TP Link telefon uygulaması ile istediğin gibi ayarlıyorsun. Alma sebebim astigmattan dolayı beyaz ışık yoruyor. Sarı ampuller de aşırı sarı. Monitördeki oyun renkleri bile farklı görünüyor. Bu akıllı ampul ile gün ışığı olan 4000K renk sıcaklığına ayarlıyorsun uygulaması ile. Uyarayım parlaklığı çok fazla ampul arıyorsanız bu kesmez sizi. Odamda avize olduğundan iki adet aldım. Yüksek parlaklığa alıştığımdan iki adet kullandım. Uygulamasından bu iki ampulu grupladım ve böylece tek ayarla ikisi senkron çalışıyor.
Parlaklığı çok yüksek akıllı ampuller pek dayanmıyor yorumları takip ederseniz. O yüzden bunda iki adet kullandım.
Son düzenleme:
Akıllı Ampul (Wi-Fi) - Şımart Teknoloji
Akıllı Ampul (Wi-Fi) ile evinizi akıllı hale getirin! Hemen Akıllı Ampul (Wi-Fi) ürününe sahip olun, evinizi geleceğin teknolojisiyle buluşturun!
Akıllı Ampul (BLE) - Şımart Teknoloji
Akıllı Ampul (BLE) ile evinizi akıllı hale getirin! Hemen Akıllı Ampul (BLE) ürününe sahip olun, evinizi geleceğin teknolojisiyle buluşturun!
mutlaka araştır bunları, kullanıyorum ben.