Mustckmk 47

Uzman
Bütün markalardan bağımsız olarak düşündüğümde akıllı saat nedense bana çok gereksiz geliyor. Bildirimleri göstermesi dışında pek efektif kullanılabileceğini sanmıyorum. Ayrıca her gün şarj etme zorunluluğu da çok saçma geliyor. Ama bir yandan da almak istiyorum. Daha önceden Mi Band 5 kullanmıştım. Şimdiyse nasıl bir akıllı saat almalıyım veya buna gerçekten bir bütçe ayırmalı mıyım, hiçbir fikrim yok. Düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bu konu üzerinde çok kafam karışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kol saatleri de aksesuar harici hicbir ise yaramiyor ama akilli saatler de cok onemli degil. Sarj etmeyi sevmiyorsaniz normal kol saati idealdir. Kimse saate bakmak icin almiyor kol saati zaten :hehehe:

Akilli saatin saglik takip ozellikleri cok iyi.

Klasik retro dijital Casio al geç hocam, ben de akıllı saat kullanmaya çalıştım ama nafile, gerçekten hitap etmiyor.

Bütün markalardan bağımsız olarak düşündüğümde akıllı saat nedense bana çok gereksiz geliyor. Bildirimleri göstermesi dışında pek efektif kullanılabileceğini sanmıyorum. Ayrıca her gün şarj etme zorunluluğu da çok saçma geliyor. Ama bir yandan da almak istiyorum. Daha önceden Mi Band 5 kullanmıştım. Şimdiyse nasıl bir akıllı saat almalıyım veya buna gerçekten bir bütçe ayırmalı mıyım, hiçbir fikrim yok. Düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bu konu üzerinde çok kafam karışık.

Ben daha yeni akıllı saat aldım. Hayatımda ilk kez akıllı saat takıyorum. Tam modelini hatırlamıyorum hakkımda da yazıyordur belki markası Honor.Bu arada şarjı çok uzun süre gidiyor 1 haftadan uzun gidiyor.
Bildirim göstermesi dışında su hatırlatıcısı var, işime yarıyor, saati ve bildirimleri telefona bakmadan görüyorum ve ona göre telefona bakıyorum. Eğer ekstra spor yapıyorsan işine yarıyor. Yaklaşık 2 bin TL verdim saate. Tek kusuru kordonu olabilir ancak alıştım diyebilirim. İlk zamanlardaki kadar şikayetim yok.

Telefonunuz hep yanınızdaysa gerek yok. Mesela benim gibi işteyken veya spordayken bildirimlere bakmaya ihtiyaç duyuyorsanız olabilir. Aksesuar niyetine düşünürseniz analog saatler güzel olur eğer yaşınız da büyükse.

Gereksiz spor yapmıyorsan, özelliklerine gerek duymuyorsan ve ilk kez alacaksan, benim gibi alma. Ben ne alırdım? Düşme algılayıcı özellikteki bir saat benim hepimizin işine gelir; kaza anında 112 araması gibi ama onun da kalitelisi biraz tuzlu. Genel olarak gereksiz, analogdan devam.

Akıllı saatler bana da çok gereksiz geliyor. Fonksiyonlarına ihtiyaç duyana saygım sonsuz ama.

Bana klasik Analog saatler hep daha mantıklı geldi :D.
Aşırı hoş duruyor ben de sadece Analog kullanabiliyorum. Evet dönemde işlerimizi kolaylaştıran özellikler de var fakat yine de bence gereksiz para ve pahalı tabii sözüm Android tabanlılardan dışta.

Hocam olay tamamen maddiyatla ilgili. Sen şimdi gidip de 20k harcarsan bence de mantıksız. Ama Huawei fit gibi, bileklik gibi daha F/P ürünleri tercih edersen bence akıllı saat dediğimiz şey bir ihtiyaç. Bildirimleri, aramaları görme, yanıtlama, sağlık takibi, rota, alarm, egzersiz vb. özellikleri gün içinde sürekli kullanıyorum. Ayrıca her gün şarj etmek gibi bir şeyde yok. Etsende çok basit yani.