Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 31 Mart 2024
- Makaleler
- 3
Sağlık değerlerinizde takip etmeniz gereken bir şey yoksa veya sporla ilgilenmiyorsanız çok gereksiz bir şey. Sağlık değerleri içinde kaliteli bir marka tercih etmeniz gerek.
Sağlık değerleri konusunda en tutarlı ve gerçeğe en yakın sonuçları Huawei'in saatleri veriyor.
Akıllı saatten ne beklediğinize bağlı, ihtiyaç ve isteklerinize göre bileklik bile yeterli olabilir.
2021'den beri Huawei Band 6 kullanıyorum. Saati görüyorum, bildirimleri okuyorum, aramaları reddediyorum, hava durumunu takip ediyorum; uyku takibi, nabız ve SpO₂ özellikleri çalışıyor. Tam şarjda pili 1 haftaya yakın gidiyor, sadece dışarı çıktığımda takıyorum tabii.
2021'den beri Huawei Band 6 kullanıyorum. Saati görüyorum, bildirimleri okuyorum, aramaları reddediyorum, hava durumunu takip ediyorum; uyku takibi, nabız ve SpO₂ özellikleri çalışıyor. Tam şarjda pili 1 haftaya yakın gidiyor, sadece dışarı çıktığımda takıyorum tabii.
Kendi kullanımdan örnekler vereyim. Telefonumu çoğunlukla açıkta tutmam gerekiyor uyku zamanlarımda bile ama arama geldiğinde saatten cevap vermek ya da arayanı görüp önem durumuna göre aramayı görmezden gelip uykuya devam etmek gibi esneklik sağlıyor bana. Bunun yanında dışarıda kalabalık ve gürültülü ortamlarda bazen telefonumu duyamadığımda saatin sesi ve titreşimi yardımcı oluyor. Telefon yanımda değilken de çok müsait olmadığım ama "müsait olunca seni arayacağım şu an şununla ilgileniyorum" diye kısa cevaplar için saatim üzerinden görüşmeler yapıyorum.
- Makaleler
- 1
Aksesuar olarak gerekliliği tartışılır, iyi mekanizmalı saatlerin yanında fiyatları ucuz kalıyor ancak işlevsel özellikleri de yok değil, bileklik varyantları duruma göre iş yapar.
LA Knight 47
Üstün
Apple Watch alınmadığı sürece fiyatları uygunlar. 10 bine Samsung Watch yerine alınabilecek saat yok. Var da onlar ilgimi çekmiyor benim. Spor yapan birisi için güzel bir şey. Adımını görüyorsun, kalp atışını, tahmini kalori yakışını filan. Kullanan kesim de bu yönde alıyor.