4433

Uzman
Makaleler
10
Cihaz entegrasyonunu bir kenara bırakacak olursak bence Samsung'un saatleri daha iyi. Bugün Apple ve Samsung ekosistemi konusunda araştırma yaptım ve bence saat konusunda Samsung daha iyi. Bunu denk geldiğim bir videoda anladım. Adam her saatle 1000 adım yürüyor. Her saat farklı bir sonuç veriyor

Google - 998
Samsung - 994
Apple - 955

Video linki;

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cihaz entegrasyonunu bir kenara bırakacak olursak bence Samsung'un saatleri daha iyi. Bugün Apple ve Samsung ekosistemi konusunda araştırma yaptım ve bence saat konusunda Samsung daha iyi. Bunu denk geldiğim bir videoda anladım. Adam her saatle 1000 adım yürüyor. Her saat farklı bir sonuç veriyor

Google - 998
Samsung - 994
Apple - 955

Video linki;

Bana kalırsa kesinlikle Samsung Galaxy Watch.

Cihaz entegrasyonunu bir kenara bırakacak olursak bence Samsung'un saatleri daha iyi. Bugün Apple ve Samsung ekosistemi konusunda araştırma yaptım ve bence saat konusunda Samsung daha iyi. Bunu denk geldiğim bir videoda anladım. Adam her saatle 1000 adım yürüyor. Her saat farklı bir sonuç veriyor.

Google - 998.
Samsung - 994.
Apple - 955.

Video linki;

Benim saatten beklentim tek tasarım olduğundan dolayı Apple Watch diyorum. Spor tarzı beklentilerim olsaydı Samsung alırdım.

iPhone varsa Apple Watch diyorum. Senkronizasyon, kulaklık geçişleri, kolay fotoğraf, müzik, sesli kitap, not ve podcast senkronizasyonu. Harita, konumu canlı olarak saatten izleyebilme. Kişi listesi ve arama pratikliği. Kamera kontrolü. Kendi hafızasına müzik indirip kulaklığı direkt saate bağlayarak telefonsuz takılabilme. Kendine ait bir uygulama mağazası ve bence çok önemli olarak Kestirmeleri saatten kullanabilme.

Diyebilirsiniz ki bunlar Samsung’da da var. Olabilir, vardır ama iPhone ve Apple Watch ile tüm bunlar çok daha sorunsuz ve hızlı.

Sadece cihaz entegrasyonu değil Apple Pay'in rahatlığı için bile Apple Watch'u tercih ediyorum.
Apple Pay yakında Türkiye’ye gelecekti haber okumuştum. Ben de kullanabilmek için sabırsızım.

Apple Pay yakında Türkiye’ye gelecekti haber okumuştum. Ben de kullanabilmek için sabırsızım.
Ben Türkiye'de kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Hem iPhone hem Apple Watch ile ödeme yapıyorum. Zen uygulamasını indir ve pasaportunla kayıt ol. Ayrıca diğer yurtdışı kartlarıyla da çalışıyor.

Ben Türkiye'de kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Hem iPhone hem Apple Watch ile ödeme yapıyorum. Zen uygulamasını indir ve pasaportunla kayıt ol. Ayrıca diğer yurtdışı kartlarıyla da çalışıyor.
Kullanılabildiğini bilmiyordum. Şimdi konuyu dağıtmayalım da kendi konumu açarım bir ara etiketlerim seni. 🙃