Cihaz entegrasyonunu bir kenara bırakacak olursak bence Samsung'un saatleri daha iyi. Bugün Apple ve Samsung ekosistemi konusunda araştırma yaptım ve bence saat konusunda Samsung daha iyi. Bunu denk geldiğim bir videoda anladım. Adam her saatle 1000 adım yürüyor. Her saat farklı bir sonuç veriyor

Google - 998
Samsung - 994
Apple - 955

Video linki;

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bende Apple Watch var ama İllaki 3. Parti uygulamalar kullanmanız gerekiyor tarayıcı ve YouTube için. Bunlar Galaxy Watch tarafında direkt olarak var. Pil ömürleri neredeyse aynı, dayanıklılık konusunda Samsung daha dayanıklı. Bütçesi Samsung’un daha düşük ve daha alınabilir ama ben Apple Watch tercih etmiştim çünkü Samsung Galaxy Watch 4 ve sonrası IOS ile uyumlu değil.

Bunu bilerek alın. Kolumda Watch Series 9 41 mm var.

iPhone varsa Apple Watch diyorum. Senkronizasyon, kulaklık geçişleri, kolay fotoğraf, müzik, sesli kitap, not ve podcast senkronizasyonu. Harita, konumu canlı olarak saatten izleyebilme. Kişi listesi ve arama pratikliği. Kamera kontrolü. Kendi hafızasına müzik indirip kulaklığı direkt saate bağlayarak telefonsuz takılabilme. Kendine ait bir uygulama mağazası ve bence çok önemli olarak Kestirmeleri saatten kullanabilme.

Diyebilirsiniz ki bunlar Samsung'da da var. Olabilir, vardır ama iPhone ve Apple Watch ile tüm bunlar çok daha sorunsuz ve hızlı.

Kim ne derse desin Apple Watch diğer akıllı saatlerden daha uzun ömürlü, stabil ve kararlı çalışıyor.

Benim saatten beklentim tek tasarım olduğundan dolayı Apple Watch diyorum. Spor tarzı beklentilerim olsaydı Samsung alırdım.
Spor konusunda Apple Watch sensörde ve ölçümlerde daha iyi. Ayrıca çok daha detaylı ve düzgün bir uygulamaya sahip.

Kim ne derse desin Apple Watch diğer akıllı saatlerden daha uzun ömürlü, stabil ve kararlı çalışıyor.
Pil sağlığı dışında hayır. Pil sağlığı aşırı hızlı azalıyor, benimki hala %100 çünkü 3 hafta oldu henüz. Her markanın pil sağlığı azalır biliyorum ancak Apple cihazlarda ekstra hızlı bir düşme var.

Bende Apple Watch var ama İllaki 3. Parti uygulamalar kullanmanız gerekiyor tarayıcı ve YouTube için. Bunlar Galaxy Watch tarafında direkt olarak var.

Apple Watch'larda YouTube, WhatsApp yok ancak bu uygulamaların API'lerinden bilgi çekerek kullanmanızı sağlayan 3. Parti uygulamalar var.

Pil sağlığı dışında hayır. Pil sağlığı aşırı hızlı azalıyor, benimki hala %100 çünkü 3 hafta oldu henüz. Her markanın pil sağlığı azalır biliyorum ancak Apple cihazlarda ekstra hızlı bir düşme var.

Pil sağlığı dışında hayır? 🤔 Apple'ın yavaşlatma politikası olabilir.

Pil sağlığı dışında hayır? 🤔 Apple'ın yavaşlatma politikası olabilir.
Pil değişikliği de çok yüksek maliyet. 5000 TL diyor series 9 için pil değişime. Yani bir akıllı saatin neden bu kadar fazla batarya maliyeti var? iPhone telefonlarda bile daha ucuz pil değişim ücreti.

Pil değişikliği de çok yüksek maliyet. 5000 TL diyor series 9 için pil değişime. Yani bir akıllı saatin neden bu kadar fazla batarya maliyeti var? iPhone telefonlarda bile daha ucuz pil değişim ücreti.

Sadece Türkiye için geçerli olabilir, yurtdışı fiyatlarını da bilmek lazım.