Saçma sapan bilgiler yaymıyorum. Yanlış bilgiyi veren sizsiniz, ben de bu yanlışı düzeltiyorum. Şahsıma hakaret demedim zaten, kötü üslup dedim. Son derece avam konuşmalar ve Sosyal’in seviyesine yakışmamaktadır.
Tekrar söylemek isterim. Bir politika olarak performans azaltılması Apple tarafında hiçbir zaman var olmamıştır. Kaldı ki iPhone 6 ve 7 jenerasyonunda yeni işletim sistemleri üzerinde yapılan performans optimizasyon işleminin Apple Watch ile bir alakası olmasa da siz Apple Watch’larda da yeni güncellemelerle performans düşüşü olacağını söylediğiniz için konuya girmek zorunda kaldım. Azalan şey cihazın donanımsal performansı değil, işletim sistemi performansıdır. Cihazlar 4-5 nesil eskidikçe yeni işletim sistemi güncellemelerinde zorlanmaları doğaldır. O güncellemeleri hiç vermeyebilirler ama veriyorlar. Dolayısıyla performans etkileniyor. Cihazın eskidiğinin farkında olarak 4-5 nesil sonrasının işletim sistemi güncellemelerini yükleyip yüklememe kararı vermek, bu kararı vermeden önce etraflıca düşünmek mantıklı olur.