Akıllı saat olarak Apple Watch mı yoksa Samsung Galaxy Watch mı?

Üslubum bozuk değil, saçma sapan bilgiler yayıyorsun. Osurdum kelimesi hakaret içermiyor, ağlayacak bir durum yok satırlarca.

Yeni işletim sistemi ağır geliyorsa niye performans düşürüyor Apple? Madem ağır, tam verimli çalışsın ki maksimum verilim alınsın değil mi?

Saçma sapan bilgiler yaymıyorum. Yanlış bilgiyi veren sizsiniz, ben de bu yanlışı düzeltiyorum. Şahsıma hakaret demedim zaten, kötü üslup dedim. Son derece avam konuşmalar ve Sosyal’in seviyesine yakışmamaktadır.

Tekrar söylemek isterim. Bir politika olarak performans azaltılması Apple tarafında hiçbir zaman var olmamıştır. Kaldı ki iPhone 6 ve 7 jenerasyonunda yeni işletim sistemleri üzerinde yapılan performans optimizasyon işleminin Apple Watch ile bir alakası olmasa da siz Apple Watch’larda da yeni güncellemelerle performans düşüşü olacağını söylediğiniz için konuya girmek zorunda kaldım. Azalan şey cihazın donanımsal performansı değil, işletim sistemi performansıdır. Cihazlar 4-5 nesil eskidikçe yeni işletim sistemi güncellemelerinde zorlanmaları doğaldır. O güncellemeleri hiç vermeyebilirler ama veriyorlar. Dolayısıyla performans etkileniyor. Cihazın eskidiğinin farkında olarak 4-5 nesil sonrasının işletim sistemi güncellemelerini yükleyip yüklememe kararı vermek, bu kararı vermeden önce etraflıca düşünmek mantıklı olur.

1GB RAM'e sahip telefon Bi zahmet kasar yani.

Şahsen Huawei tercih ediyorum. 2 günde bir şarj etmek hoş değil.
Model öneriniz var mı hocam. Huawei saatler çok güzel.

1GB RAM'e sahip telefon Bi zahmet kasar yani.
Hayır, konumuz telefon bile değil. Böyle konu dışı konuşup da sonra toplu ceza yiyoruz. Herkesin ağzında Apple cihazları yavaşlatıyor safsatası. Öyle bir şey yok yahu. Konuyla alakası olsun ve kayıtlara geçsin diye söylüyorum, Apple Watch’ta da öyle bir şey yok. Hiçbir zaman olmadı.

Öyle bir şey falan demedim

İyice okudun mu? Apple ödeme yapmayı kabul etti ancak suçlamaları kabul etmedi diyor. Apple’ın ödemeyi kabul etmesinin sebebi ise dava maliyetlerinin yüksek boyutlara ulaşması ve dava uzamasının uzun vadede mali olarak daha fazla zarar verecek olması. Ticari bir strateji olarak ödeme yapmayı kabul ediyor ama bu herkesin aklında Apple telefonları yavaşlattığını kabul etti, şeklinde kaldı. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum size deminden beri. Yanlış bilgi veriyorsunuz demem ondan. Umarım şimdi daha iyi anlamışsındır. Kendi attığın haberde bile yazıyor. “Apple begins paying”ten sonrasını okumamışsın bile.

Dava sence niye açılmış?
Dava'yı sence niye kaybetmiş?
Cezayı sence niye ödeme taraftarı olmuş?

Haklı olsa kazanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…