Akıllı saatimi koluma taktığım günün akşam vaktine doğru saati taktığım kolumdaki damarlar belirginleşiyor ve kas ağrıları başlıyor. Belki saatin veya kordonun tasarımından kaynaklıdır diye düşündüm ama Casio, Skmei gibi dijital saat taktığımda kolumda ağrı ve damar belirginleşmesi olmuyor fakat Samsung Gear S2, Apple Watch 4, Amazfit Verge akıllı saatlerinin üçü de bu sorunları yapıyor. Sizce sebebi ne olabilir? Normalde pek önemsemedim bunu ama bu akşam bilek kısmındaki damarının bayağı şiştiğini görünce garipsedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Net bir şey söyleyemeyeceğim ama genelde teknolojik cihazlarda örneğin 30-60 dakika kulağınızda telefon ile konuşursanız kulak kızarabiliyor oda bunun gibi bir şey olabilir uzun kullanımda teknolojik cihazların yarattığı sorun.
Kolunuzla ilgili sağlık açısından bir problemde olabilir eğer şüpheleniyorsanız görünebilirsiniz.
Kolunuzla ilgili sağlık açısından bir problemde olabilir eğer şüpheleniyorsanız görünebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal bence.Akıllı saatimi koluma taktığım günün akşam vaktine doğru saati taktığım kolumdaki damarlar belirginleşiyor ve kas ağrıları başlıyor. Belki saatin veya kordonun tasarımından kaynaklıdır diye düşündüm ama Casio, Skmei gibi dijital saat taktığımda kolumda ağrı ve damar belirginleşmesi olmuyor fakat Samsung Gear S2, Apple Watch 4, Amazfit Verge akıllı saatlerinin üçü de bu sorunları yapıyor. Sizce sebebi ne olabilir? Normalde pek önemsemedim bunu ama bu akşam bilek kısmındaki damarının bayağı şiştiğini görünce garipsedim.
Benim başıma hep gelirdi o zaman fit2 vardı sanırım şu an band 8 var fakat takmamak daha rahat bence.
Sadece akıllı saat takınca olması dikkatimi çekti benlik bir şey olduğunu sanmıyorum muhtemelen akıllı saat taktığım için böyle oluyor ama dandik cihazlar da değil belirli standartlara göre tasarlanmış kaliteli cihazlar böyle yapmaları biraz tuhaf.Kolunuzla ilgili sağlık açısından bir problemde olabilir eğer şüpheleniyorsanız görünebilirsiniz.
Hocam normal saat takınca olmuyor sadece akıllı saat takınca oluyor benim aklımı biraz bu kurcaladı.Normal bence.
Benim başıma hep gelirdi o zaman fit2 vardı sanırım şu an band 8 var fakat takmamak daha rahat bence.
Bilmiyorum hocam o kadar da ağır değiller pek.Diğerlerine nazaran daha ağır olduğundan dolayı olabilir mi?
Saat kolda hafif oynuyor hocam tam ayarında.Mi Band 4 kullanıyorum, 4 senedir böyle bir sorun yaşamadım. Fazla sıkıyor olabilir misiniz? Saat kolda hafif oynayabilecek şekilde takılmalı.
Hocam geç olmuş kusura bakmayın ama çok mu sıkı takıyorsunuz saati? Ben aynı problemi saati çok sıkı taktığımda yaşıyorum. Biraz gevşek ve yeterli şekilde takın yeterli.Akıllı saatimi koluma taktığım günün akşam vaktine doğru saati taktığım kolumdaki damarlar belirginleşiyor ve kas ağrıları başlıyor. Belki saatin veya kordonun tasarımından kaynaklıdır diye düşündüm ama Casio, Skmei gibi dijital saat taktığımda kolumda ağrı ve damar belirginleşmesi olmuyor fakat Samsung Gear S2, Apple Watch 4, Amazfit Verge akıllı saatlerinin üçü de bu sorunları yapıyor. Sizce sebebi ne olabilir? Normalde pek önemsemedim bunu ama bu akşam bilek kısmındaki damarının bayağı şiştiğini görünce garipsedim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
Yeni mesajlar
-
-
Fiziksel hırsızlığa karşı BitLocker ve Tam Disk Şifreleme verileri nasıl korur?
- Hermione Jean Granger
-