6 698 Deneyimli Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 537 Çözümler 2 Beğeniler 585 24 Temmuz 2024 #1 Evde sık sık elektrikler kesiliyor, bilgisayarım için akım korumalı prize ihtiyacım var. Nasıl bir şey almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2024
Evde sık sık elektrikler kesiliyor, bilgisayarım için akım korumalı prize ihtiyacım var. Nasıl bir şey almalıyım?
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 24 Temmuz 2024 #2 Tunçmatik powersurge 5'li beyaz enerji korumalı priz kullanıyorum her yerde.
Elma ısıran 58 Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.816 Çözümler 20 Beğeniler 4.660 Yer Cupertino 24 Temmuz 2024 #3 Elektrik işinde asla kaliteden ödün vermem. Bu yüzden Viko.
J jaratech Uzman Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 137 Beğeniler 62 24 Temmuz 2024 #4 698 dedi: Evde sık sık elektrikler kesiliyor, bilgisayarım için akım korumalı prize ihtiyacım var. Nasıl bir şey almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Tunçmatik powersurge 1 akım korumalı prize bağlı olarak viko marka 5'li priz kullanıyorum. Bu kombinasyonu değerlendirebilirsiniz.
698 dedi: Evde sık sık elektrikler kesiliyor, bilgisayarım için akım korumalı prize ihtiyacım var. Nasıl bir şey almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Tunçmatik powersurge 1 akım korumalı prize bağlı olarak viko marka 5'li priz kullanıyorum. Bu kombinasyonu değerlendirebilirsiniz.
KS KS 6 698 Deneyimli Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 537 Çözümler 2 Beğeniler 585 24 Temmuz 2024 #5 Elma ısıran dedi: Elektrik işinde asla kaliteden ödün vermem. Bu yüzden Viko. Genişletmek için tıkla... Viko kullanıyorum zaten, Tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece. ykarateke dedi: Tunçmatik powersurge 5'li beyaz enerji korumalı priz kullanıyorum her yerde. Genişletmek için tıkla... jaratech dedi: Ben Tunçmatik powersurge 1 akım korumalı prize bağlı olarak viko marka 5'li priz kullanıyorum. Bu kombinasyonu değerlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Elma ısıran dedi: Elektrik işinde asla kaliteden ödün vermem. Bu yüzden Viko. Genişletmek için tıkla... Viko kullanıyorum zaten, Tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece. ykarateke dedi: Tunçmatik powersurge 5'li beyaz enerji korumalı priz kullanıyorum her yerde. Genişletmek için tıkla... jaratech dedi: Ben Tunçmatik powersurge 1 akım korumalı prize bağlı olarak viko marka 5'li priz kullanıyorum. Bu kombinasyonu değerlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 24 Temmuz 2024 #6 698 dedi: Viko kullanıyorum zaten, Tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece. Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tunçmatik markasını çalıştığım bir firmada ilk kez gördüm. Her yerde kullanmışlar tavsiye ettiler o günden beri kullanıyorum.
698 dedi: Viko kullanıyorum zaten, Tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece. Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tunçmatik markasını çalıştığım bir firmada ilk kez gördüm. Her yerde kullanmışlar tavsiye ettiler o günden beri kullanıyorum.
J jaratech Uzman Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 137 Beğeniler 62 25 Temmuz 2024 #7 698 dedi: Viko kullanıyorum zaten, tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece. Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii, Tunçmatik markası aynı zamanda UPS üreticisi. Ben de 2 yıldan fazladır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Tunçmatik powersurge akım korumalı prizlerden 1'li veya 3'lü kaçlı lazımsa size alabilirim.
698 dedi: Viko kullanıyorum zaten, tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece. Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii, Tunçmatik markası aynı zamanda UPS üreticisi. Ben de 2 yıldan fazladır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Tunçmatik powersurge akım korumalı prizlerden 1'li veya 3'lü kaçlı lazımsa size alabilirim.