Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran 53
Üstün
Elektrik işinde asla kaliteden ödün vermem. Bu yüzden Viko. 
Evde sık sık elektrikler kesiliyor, bilgisayarım için akım korumalı prize ihtiyacım var. Nasıl bir şey almalıyım?
Ben Tunçmatik powersurge 1 akım korumalı prize bağlı olarak viko marka 5'li priz kullanıyorum. Bu kombinasyonu değerlendirebilirsiniz.
Viko kullanıyorum zaten, Tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece.Elektrik işinde asla kaliteden ödün vermem. Bu yüzden Viko.![]()
Tunçmatik powersurge 5'li beyaz enerji korumalı priz kullanıyorum her yerde.
Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz?Ben Tunçmatik powersurge 1 akım korumalı prize bağlı olarak viko marka 5'li priz kullanıyorum. Bu kombinasyonu değerlendirebilirsiniz.![]()
Tunçmatik markasını çalıştığım bir firmada ilk kez gördüm. Her yerde kullanmışlar tavsiye ettiler o günden beri kullanıyorum.Viko kullanıyorum zaten, Tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece.
Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Viko kullanıyorum zaten, tekli bir tane akım korumalı priz lazım sadece.
Tunçmatik isimli markayı ilk kez duyuyorum. Deneyiminiz nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hangi modelden almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Tabii, Tunçmatik markası aynı zamanda UPS üreticisi. Ben de 2 yıldan fazladır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Tunçmatik powersurge akım korumalı prizlerden 1'li veya 3'lü kaçlı lazımsa size alabilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
1.000.000-2.000.000 TL'ye D ya da E segment sedan veya SUV araç önerisi
- TÜRK GAMBİTİ
-
-
-