Herkese merhabalar, başlıkta belirttiğim fare ile ilgili görselde kırmızı içine aldığım ayarların ne işe yaradığını merak ediyorum. "Parametre ayarları" altındaki üç ayar 1-255 arasında değerlere çıkıyorlar ve ben tam olarak ne işe yaradıklarını anlamadım. Diğer ayar ise sağ taraftaki "Sessiz yükseklik" ayarı altındaki dört seçenek var onlarında tam işlevini anlamadım. Bu ayarların ne işe yaradığı hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olursa mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkürler ve iyi günler.
Eki Görüntüle 185719
Akko Ag One 8K faresinin ayarları hakkında aşağıdaki bilgileri bulabilirsin:
Parametre Ayarları
1.
Çift tıklama aralığı:
- Bu ayar, fare ile çift tıklama hızını belirler. Aralık 1-255 arasında değişir; değer ne kadar düşükse, çift tıklamanın algılanma süresi o kadar kısa olur. Hızlı bir çift tıklama için düşük bir değer seçilebilir.
2.
Tuś vuruşu devre dışı bırakma simülasyonu için kaydırma tekerleği:
- Bu ayar, kaydırma tekerleğinin tıklama kaydetmeden kaydırma yapabilmesini sağlar. Değer 1-255 arasında belirlenebilir. Düşük değerler, kaydırmanın daha hassas olmasını sağlayabilir.
3.
Tuș vuruşları kaydırma tekerleğinin devre dışı bırakılmasını simüle eder:
- Bu seçenek, fare tuşlarının kaydırma esnasında algılanmasını engelleyebilir. Bu sayede kaydırma sırasında yanlış tıklamaların önüne geçilir.
Sessiz Yükseklik
-
Düşük / Yüksek:
- Bu ayar, fare ile tıklama yaptığında çıkardığı ses seviyesini belirler. Düşük ayar, daha az ses çıkarırken, yüksek ayar sesi artırır.
-
Doğrusal düzeltme / Dalga düzeltme:
- Bu iki seçenek, fare hareketinin kaydedilme şeklini ayarlar. Doğrusal düzeltme, hareketlerin daha doğrudan kaydedilmesini sağlarken, dalga düzeltme, daha akıcı bir kaydetme deneyimi sunabilir.
Bu ayarları kullanarak fare deneyimini kişiselleştirebilirsin. İhtiyaçlarına göre ayarları değiştirerek en iyi sonucu elde etmeyi deneyebilirsin.