Yer
United Kingdom
Akko ürünleri resmi olarak Türkiye'ye gelmiş durumda.

Fiyatlar oldukça makul. Wraith'ten bile ucuz.

Dikkatimi çeken ürünler genel olarak bunlar oldu, sizin de varsa elbette paylaşabilirsiniz.

Akko ürünleri resmi olarak Türkiye'ye gelmiş durumda.

Fiyatlar oldukça makul. Wraith'ten bile ucuz.

Dikkatimi çeken ürünler genel olarak bunlar oldu, sizin de varsa elbette paylaşabilirsiniz.

Yıllarca gaming adı altında ne fiyatlara, ne ürünler satıldı. Bildiğim kadarıyla Akko, gerçekten kaliteli ve uzun ömürlü klavye modelleri üretiyor. Şimdi uçuk fiyatlara model çıkaran markalar düşünsün.

AK820 Pro-Max fiyatına 5075B'ler var, ihtiyacı olan yapışsın. 007B'ler de alınabilir, HE olanı direkt süpürdüler. Onun fiyat süperdi.

Arkadaşlar burada ki Akko modeller de ISO düzeni klavye var mı? Detaylı özelliklerine baktım fakat ANSI veya ISO ile ilgili bir bilgi bulamadım.

Aula F75'e kıyasla iyi mi bunlar?
Evet. Rakip değiller zaten, bunların fiyatlar dolar üstünden bakınca da 10-20 dolar daha yüksek en aşağı.
Arkadaşlar burada ki Akko modeller de ISO düzeni klavye var mı? Detaylı özelliklerine baktım fakat ANSI veya ISO ile ilgili bir bilgi bulamadım.
Olsa belirtilir ya da görsellerde gösterirlerdi herhalde. ANSI'dir büyük ihtimalle hepsi.
Dracula Castle modeli var mı acaba çok beğendiğim bir modeldi veya benzeri modeli?
3299'u şahsen buna vermezdim bu arada, alüminyum kasalı 007B'lerden var aynı fiyata.