Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe 105

Bilgin
Yer
KKTC | Gazimağusa
İçinden çıkan talimatlara göre yapmam gereken FN ve artı tuşlarına basıp 2.4 moduna almam, buraya kadar her şey tamam. Ardından FN ve y tuşlarına 3 saniye basılı tutup arama modunu açmam gerekiyormuş, receiver burada çoktan takılı olmalı dediğine göre. Bunu yapmama ve bilgisayarın görmesine rağmen orada takılı kalıyor arama kısmında, takılı kalmasını receiverı arama moduna aldıktan sonra takarak çözdüm. Ancak bu sefer de kabloyu çıkarttığım gibi klavye kapanıyor 2.4 modunda kalmıyor nedense. Nasıl çözeceğim bilemiyorum.

@Rhodes

Şimdi fark ettim, USB ile klavyeyi ortalama bir 35 40 dakikalığına şarja takmama rağmen hala %1 şarj uyarısı verdi klavye, kabloyu adaptör yolu ile ortadaki girişe taktım. Yanlış bir şey mi yapıyorum anlayamadım.

Çözüm
Kablosuz modu etkinleştirmek için, öncelikle alt kasada veya Caps Lock tuşunun altında bulunan anahtarı açarak güç kaynağını etkinleştirin.

1. Sorun giderme işlemini başlatmak için Fn + Y tuşlarına hızlıca basın. Bu, klavyenin 2.4G modunu etkinleştirir. Y tuşunun LED'inin yavaşça yanıp söndüğünü göreceksiniz, bu da doğru modda olduğunuzu gösterir.
  2. Eşleştirme için Fn + Y tuş kombinasyonuna 3 saniye boyunca basılı tutun. Bu işlem eşleştirme modunu etkinleştirir. Aynı anda alıcı/dongle'ı takın. Y tuşunun LED’leri bu süreçte hızla yanıp sönecektir. Eşleştirme başarılı olduğunda LED göstergesi 2 saniye boyunca sabit yanar.
Eğer cihazınız 30 saniye içinde algılanmazsa, LED göstergesi kapanır ve klavye uyku moduna geçer. Bu durumda, eşleştirme başarılı olana kadar 1. ve 2. adımları tekrarlayın.
Böyle denilmiş, her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz?
Ben de bu klavyeyi almayı düşünüyorum. İlk aldığınızda ne yaptınız? Yazılımı vb. nasıl? Bir de çift basma sorunu olduğunu söyleyenler vardı Reddit üzerinde. Sizde de böyle bir sorun oldu mu acaba? Bir de fiyatını hak ediyor mu alınır mı? Yani?

Özel bir şey yapmadım aldığımda, driver yükledim, dongle takıp kullanmaya başladım. Çift tıklama sorunu arada bir dongle ile bağlıyken yaşıyorum bazen. Ama nadiren oluyor.