Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Bir tane söz vardı gece gece aklıma takıldı. Bir kısmı aklımda ama ne kadar doğru hatırlamıyorum. "Geri döndüğünüz yer neresi oldu?" gibi bir şeydi. Sanki Optimus Prime söylüyordu ama bulamadım.

Konuyu beklerken sözü buldum. Thanos'un sözüymüş. "Başarısızlığınızla yaşayamadınız. Bu sizi kime getirdi? Bana."

Son düzenleme:
Bir tane söz vardı gece gece aklıma takıldı. Bir kısmı aklımda ama ne kadar doğru hatırlamıyorum. "Geri döndüğünüz yer neresi oldu?" gibi bir şeydi. Sanki Optimus Prime söylüyordu ama bulamadım.

Konuyu beklerken sözü buldum. Thanos'un sözüymüş. "Başarısızlığınızla yaşayamadınız. Bu sizi kime getirdi? Bana."
Sorunuzla ilgili birkaç farklı açıdan yaklaşabilirim:

1. Sözün Kaynağı: Thanos'un bu sözü, "Avengers: Infinity War" filminde geçiyor. Bu tür alıntılar, birçok film ve diziye ait olduğu için bazen karışıklık yaratabilir.

2. Sözün Anlamı: Thanos'un bu sözü, başarının ve başarısızlığın nasıl bir kişiye etkide bulunabileceğine işaret ediyor. Kişinin karşılaştığı zorluklar ve kayıplar sonunda onu daha güçlü veya daha kararlı bir hale getirebilir.

3. Erişim ve Paylaşım: Eğer bu tür alıntıları sıkça arıyorsanız, film alıntılarıyla ilgili web siteleri veya sosyal medya hesaplarını takip etmek yararlı olabilir.

Herhangi bir diğer sorun ya da açıklama ihtiyacınız olursa, lütfen belirtin.