AKP vs CHP ve Neden?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2426
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    akp chp neden

2426

Üstün
Makaleler
1
Merhaba. Oy kullanamıyorum. Kim seçilmiş çok da umurumda değil ama merak ettim. Sizce hangi parti ve neden?

Merhaba. Oy kullanamıyorum. Kim seçilmiş çok da umurumda değil ama merak ettim. Sizce hangi parti ve neden?

Hiçbiri. Artık bu iki rezil partinin ön planda olmaması gerek. CHP kadrosu batırdı, tek doğru düzgün adam kalmadı neredeyse. AKP'de Allah'a emanet konuşmaya bile gerek yok batırdı sıvıyor etrafa

İkisi de değil, çünkü ikisi de mantık çerçevesinde ilerleyen partiler değil.

Bana göre Türkiye'nin güncel durumunda mantıklı ve savunulabilecek bir siyasi parti yok. Millet olarak en uçlarda yaşadığımız için, partiler de siyasetlerini en uçlarda yapıyor. Erdemi ve dengeyi takan da, tınlayan da yok.

Oy vermek zorundasınız, kime verirsiniz?

İkisi de skolastik, kutuplaştırıcı, statükocu, demokratik olmayan partiler. CHP 100 sene önceki dogmaları ideolojisi haline getirmiş AKP ise 1400 sene önceki dogmaları ideolojisi haline getirmiş. CHP Atatürk öldükten sonra hiçbir zaman Atatürk'ün temsilcisi olmamış aksine karşıtı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…