Detaylar
Kim cevapladı?losxy0
Yetkin
Merhaba. Oy kullanamıyorum. Kim seçilmiş çok da umurumda değil ama merak ettim. Sizce hangi parti ve neden?
Hiçbiri. Artık bu iki rezil partinin ön planda olmaması gerek. CHP kadrosu batırdı, tek doğru düzgün adam kalmadı neredeyse. AKP'de Allah'a emanet konuşmaya bile gerek yok batırdı sıvıyor etrafa
İkisi de değil, çünkü ikisi de mantık çerçevesinde ilerleyen partiler değil.
Bana göre Türkiye'nin güncel durumunda mantıklı ve savunulabilecek bir siyasi parti yok. Millet olarak en uçlarda yaşadığımız için, partiler de siyasetlerini en uçlarda yapıyor. Erdemi ve dengeyi takan da, tınlayan da yok.
Bana göre Türkiye'nin güncel durumunda mantıklı ve savunulabilecek bir siyasi parti yok. Millet olarak en uçlarda yaşadığımız için, partiler de siyasetlerini en uçlarda yapıyor. Erdemi ve dengeyi takan da, tınlayan da yok.
Evet fitili Enes yaktı, bakalım kimler patlatacak.
İkisinden birine oy vermek zorunda olsam CHP'ye veririm.
İkisi de değil, Zafer Partisi 
.
Hiçbiri.
Boş atarım.
Vatan Partisi.
DarkPassenger
Başarılı
İkisi de skolastik, kutuplaştırıcı, statükocu, demokratik olmayan partiler. CHP 100 sene önceki dogmaları ideolojisi haline getirmiş AKP ise 1400 sene önceki dogmaları ideolojisi haline getirmiş. CHP Atatürk öldükten sonra hiçbir zaman Atatürk'ün temsilcisi olmamış aksine karşıtı olmuştur.