Makaleler
4
Yer
Asphodel

Site açıldığı gibi Türkiye'den erişim engeli yemiş.

Screenshot_20260505_231531_Chrome.webp

Son düzenleme:
Bu siteyi yaymalıyız.

Bende DNS kurulu, bilgisayarımdan erişebiliyorum ancak hücresel ile bağlanmaya çalıştığımda sayfa yüklenemedi hatası alıyorum.

Bu siteyi yaymalıyız.

Bende DNS kurulu, bilgisayarımdan erişebiliyorum ancak hücresel ile bağlanmaya çalıştığımda sayfa yüklenemedi hatası alıyorum.
Merak edip denedim aynı durumu yaşıyorum, mahkeme kararsız erişim engeli uygulamak suç değil mi?

Doğru, Muz Cumhuriyeti.

Çok basit yapmışlar ya. Araba model, marka vererek filan daha iyi yapmaları lazımdı. Hiçteyse millet 1.5'a Merc alabilecekken düzen yüzünden alamayacağını anlasın diyeceğim kime anlatıyorlar ki. Verginin Allahtan, pazardaki pahalılığın belediyeden geldiğini düşünen bir kesim var.

Çok basit yapmışlar ya. Araba model, marka vererek filan daha iyi yapmaları lazımdı. Hiçteyse millet 1.5'a Merc alabilecekken düzen yüzünden alamayacağını anlasın diyeceğim kime anlatıyorlar ki. Verginin Allah'tan, pazardaki pahalılığın belediyeden geldiğini düşünen bir kesim var.
Siteden buram buram yapay zekâ kokusu geliyor, ben de pek beğenemedim. Detaya hiç inilmemiş aynı halka inilmediği gibi.