AKP'li belediye başkanı fuhuştan tutuklandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    akp
Parodi de olsa sinir bozucu. Ciddi ciddi boyle düşünen insanlar var.
Öyle tabii ki, böyle düşünen insanların olmaması şu ülkede imkansız zaten. Tayyip için soğan ekmeği bırak, aç kalacak cahil kesim de çok var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tayyip için soğan ekmeği bırak, aç kalacak cahil kesim de çok var.
Zaten çoğu insan düzenli bir beslenme programına sahip değil. Çoğu vitaminden mahrum kalıyor. İlkokula giden çocukları etkilediğine dair bir haber görmüştüm. Hem kendileri beslenemiyor hem de tanrı emri gibi bir sürü çocuk doğurup onları da süründürüyorlar. Diğer yandan da fuhuş yapan, vergi kaçıran, kaçak iş yapan ve birilerine yandaş olanlar rahat rahat yaşıyor. Makam araçlarından hiç bahsetmeyeceğim. Orası ayrı bir saçmalık.

Tayyip için soğan ekmeği bırak, aç kalacak cahil kesim de çok var.
Erdogana peygamber diyen vardi.

Muhalefette suc yok ya, vallahi bak. Halk salaksa ne yapsin muhalefet?
Sovecegim de sovemiyorum. Korkum sicilin pislenmesi değil Techolay'dan 2 gun ban yemek.

Muhalefette suc yok ya, vallahi bak. Halk salaksa ne yapsin muhalefet?
Benzer taktikleri uygulayıp bir şekilde seçilirseler ancak bir şeyler yapabilirler gibi duruyor. Seçilince de 5 sene boyunca diktatör gibi yetkilerle çoğu şeyi düzeltebilirler herhalde. Bilimle gidince halkın ilgisini çekmiyor. Din gösterip arka planda da bilim yolundan gitsinler bari.

Durumun kötüyse çocuk yapmak bence kötü bir şey değil. Çocuğun hayatı zor geçecek ama en azından yaşadığı bir hayatı olacak, aslında kişinin inancına kalmış. Kim istemez zengin bir ailede doğmayı?
Kimler kimler var.

Ben de isterdim bir çocuğum olmasını büyüyünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…