Nefes almakla yasamis olmuyorsun.Durumun kötüyse çocuk yapmak bence kötü bir şey değil. Çocuğun hayatı zor geçecek ama en azından yaşadığı bir hayatı olacak.
Detaylar
Kim cevapladı?Olmasa daha mı iyiydi? Ben olmamayı çok korkunç buluyorum, düşünsene yoksun. Tabi kişiye göre değişir bu. Ben olmamak istemezdim.
Kimseye bir zararı yok bu durumun ama. Eğlence sektörü işte, bence yasal olmalı bu olay Avrupa'da pek çok yerde olduğu gibi. (örn;Almanya,Hollanda,Avusturya vs.)Afedersinizde kaçak nükleer füze satışındada alan memnun satan memnun oluyor. Sizce bu durum olayı yasal hale mi getiriyor?
Ha tabi bir belediye başkanının böyle bir durumdan tutuklanması ne rezil bir durum orası ayrı konu.
Olmadigini bilmeyecegi icin sorun yok. Surunmek olmamaktan daha kotu.Olmasa daha mı iyiydi? Ben olmamayı çok korkunç buluyorum, düşünsene yoksun. Tabi kişiye göre değişir bu. Ben olmamak istemezdim.
Benim algım biraz farklı bu yönde. Olmaktan haberim olmazdı ama olmamayı da istemezdim. Biraz beyin yakıyor bu.Olmadigini bilmeyecegi icin sorun yok. Surunmek olmamaktan daha kotu.
@1151 Çok doğru diyorsunuz. Dediklerinize katılıyorum. Halkta bir balıktaki zeka bile yoktur. Beyinlerini kullanıp mantıklı davranmayı daha öğrenemediler. Onlar oy veriyor ve sonra eline gücü alanlar istediğini yapıyor. En büyük suçlu koyun halk. Yaptıklarıyla insanı sinir hastası ediyorlar. Neredeyse açlıktan ölecek seviyeye gelecekler ama halen bir gram akıllanma yok. Zaten onlardan bir şey beklemiyorum. Olan suçsuz insanlara da oluyor. Koyunların da oyu bir. Aklı başında insanların oyu da bir maalesef.
4-3 yila gidiyorum bu ulkeden zaten. Kendi cehennemlerinde bogulsun oy verenler.@1151 çok doğru diyorsunuz. Dediklerinize katılıyorum. Halkta bir balıktaki zeka bile yoktur. Beyinlerini kullanıp mantıklı davranmayı daha öğrenemediler. Onlar oy veriyor ve sonra eline gücü alanlar istediğini yapıyor. En büyük suçlu koyun halk. Yaptıklarıyla insanı sinir hastası ediyorlar. Neredeyse açlıktan ölecek seviyeye gelecekler ama halen bir gram akıllanma yok. Zaten onlardan bir şey beklemiyorum. Olan suçsuz insanlara da oluyor. Koyunların da oyu bir. Aklı başında insanların oyu da bir maalesef.
4-3 yıla gidiyorum bu ülkeden zaten. Kendi cehennemlerinde boğulsun oy verenler.
Umarım istediğiniz gibi mutlu bir hayatınız olur. Oy verenler açlıktan yemek verin diye ağlasalar bile bakmam asla. Onlar yüzünden ülke böyle kötü halde.
Topu geberir umarim.Umarım istediğiniz gibi mutlu bir hayatınız olur. Oy verenler açlıktan yemek verin diye ağlasalar bile bakmam asla. Onlar yüzünden ülke böyle kötü halde.
Bosna bile bu ülkeden bin kat iyidir.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-