Afedersinizde kaçak nükleer füze satışındada alan memnun satan memnun oluyor. Sizce bu durum olayı yasal hale mi getiriyor?
Kimseye bir zararı yok bu durumun ama. Eğlence sektörü işte, bence yasal olmalı bu olay Avrupa'da pek çok yerde olduğu gibi. (örn;Almanya,Hollanda,Avusturya vs.)

Ha tabi bir belediye başkanının böyle bir durumdan tutuklanması ne rezil bir durum orası ayrı konu.

@1151 Çok doğru diyorsunuz. Dediklerinize katılıyorum. Halkta bir balıktaki zeka bile yoktur. Beyinlerini kullanıp mantıklı davranmayı daha öğrenemediler. Onlar oy veriyor ve sonra eline gücü alanlar istediğini yapıyor. En büyük suçlu koyun halk. Yaptıklarıyla insanı sinir hastası ediyorlar. Neredeyse açlıktan ölecek seviyeye gelecekler ama halen bir gram akıllanma yok. Zaten onlardan bir şey beklemiyorum. Olan suçsuz insanlara da oluyor. Koyunların da oyu bir. Aklı başında insanların oyu da bir maalesef.

@1151 çok doğru diyorsunuz. Dediklerinize katılıyorum. Halkta bir balıktaki zeka bile yoktur. Beyinlerini kullanıp mantıklı davranmayı daha öğrenemediler. Onlar oy veriyor ve sonra eline gücü alanlar istediğini yapıyor. En büyük suçlu koyun halk. Yaptıklarıyla insanı sinir hastası ediyorlar. Neredeyse açlıktan ölecek seviyeye gelecekler ama halen bir gram akıllanma yok. Zaten onlardan bir şey beklemiyorum. Olan suçsuz insanlara da oluyor. Koyunların da oyu bir. Aklı başında insanların oyu da bir maalesef.
4-3 yila gidiyorum bu ulkeden zaten. Kendi cehennemlerinde bogulsun oy verenler.