Detaylar
Kim cevapladı?Alacağını sanmıyorum bu adayla. İmkansıza yakın.AKP'nin İBB adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından sonra eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişiklik Bakanı Murat Kurum oldu.
Kaynak: Erdoğan açıkladı: AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum
![]()
Eğitim gören üniversiteli öğrencilere bir destek yapılmasında aslında bir sorun yok. Diğer mültecilerin aksine gerçekten bir şey yapmayı deniyorlar ve bir eğitim kurumuna da yerleşmişler. Aileleri savaş bölgesinde çok kötü durumda olup destek verecek durumda olamayabilir. Konu eğitim olduğunda ayrımcılık söz konusu olmamalı fakat Türk öğrenciler KYK'den ortalama 2000 TL burs alırken ve genellikle İstanbul gibi pahalı bir şehirde Türk vatandaşlığı olmayanlar için farklı ek destek yokken ilk fırsatta Filistinli öğrencilere bu kadar çok destek vermeleri garip olmuş. Öğrencilere en son COVID sürecinde de destek olmuşlardı sanırım.
Fransa'da bile Filistinlilere ve İsraillilere yardım edenlere denk geliyorum. Marsilya'da her yere onlar için destek mesajı yazmışlardı.
Bu ödeme bildiğim kadariyla tek seferlik. İBB lisans eğitimine başlayan öğrencilere de verdi. Ben bunu bütün eğitim seviyelerindekiler için sandığımdan ona göre tepki vermiştim. Bunda pek bir sorun göremiyorum.
Hocam selam, baya önce talep oluşturdum ama hala dönüş olmadı. Kontrol edebilir misiniz?
1
178
Ziyaretçi
O kadar hayattan yıprattılar ki bizi, artık kaç senedir gündem hep siyaset başka bir şey yok.
Türk gencinin gelecek kaygısı...O kadar hayattan yıprattılar ki bizi, artık kaç senedir gündem hep siyaset başka bir şey yok.
Allah yar ve yardımcısı olsun. Ekrem İmamoğlu başkan için sabah erkenden sandığa gideceğiz.
2023 seçimlerinin kaybedilmesi çok ciddi bir oy kaybettirdi CHP'ye. Fakat Ekrem İmamoğlu kazanır gibi. %39 falan alır en kötü.Allah yar ve yardımcısı olsun. Ekrem İmamoğlu başkan için sabah erkenden sandığa gideceğiz.
Oy kullanabiliyor musun hoca?Allah yar ve yardımcısı olsun. Ekrem İmamoğlu başkan için sabah erkenden sandığa gideceğiz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-