- Makaleler
- 1
Yanlış kişi, doğru söz.
Değerli arkadaşlar, benim paylaştığım kaynaklar bunlar birkaç haber Sitesinde'de bulunuyor bu haber. Twitter'da kanıtlarla resimler bulunmakta. Yani kaynaklar bunlar ama haber doğru. Ayrıca tek solcu olmasın diye politikhaber kaynağını'da paylaştım.Haber kaynaklarına patladım. Daha güvenilir kaynak yok muydu?
Değerli arkadaşlar, benim paylaştığım kaynaklar bunlar birkaç haber sitesinde de bulunuyor bu haber. Twitter'da kanıtlarla resimler bulunmakta. Yani kaynaklar bunlar ama haber doğru. Ayrıca tek solcu olmasın diye politikhaber kaynağını'da paylaştım.
Bıkmadınız derken? AKP yaptığı seyleri görmüyor musun üstelik bu ilk Kez'de değil mültecilere bile oy kullandirdilar cumhurbaşkanılığı seçiminde ama hak eden kazansın deyip geçelim lütfen aramızda tartışmaya hiç gerek yok AKP'nin'de istediği bu herkes ayrışsın o ona terörist desin bu buna fetocu desin.
Dediğim gibi hocam birçok haber sitelerinde ve Twitter'da kanıtlı fotoğraflı hatta videolu paylaşılmaktadır. Haber doğrudur fakat kaynaklar neden şüphenizi çekti anlamadım mesela bir haber kaynağı daha.O haber sitesi daha da rezil. Bu adamların oy kullanma hakkı olmadığını ispatlayan kaynak varsa inanırım.
Dediğim gibi hocam birçok haber sitelerinde ve Twitter'da kanıtlı fotoğraflı hatta videolu paylaşılmaktadır. Haber doğrudur fakat kaynaklar neden şüphenizi çekti anlamadım mesela bir haber kaynağı daha.
ABD'de hava nasıl? Durumlar nasıl?