Akraba evliliği yapanlar hakkında düşünceleriniz nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 682
  • Etiketler Etiketler
    hakkında nedir
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Aakons

Sma'lı bebekler için yardım isteyenleri biliyorsunuzdur; acaba bu durum akraba evliliğiyle mi ilgili, hiç denk geldiniz mi?

Benimle evlenmedikleri sürece pek umurumda değil. Tıpkı LGBT bireylerin benimle evlenmediği ve umurumda olmadıkları gibi. İsteyen istediğini yapsın bana zararları olmadığı sürece umursamam.

LGBT bireyi ne oluyordu? Gay, lezbiyen falan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimle evlenmedikleri sürece pek umurumda değil. Tıpkı LGBT bireylerin benimle evlenmediği ve umurumda olmadıkları gibi. isteyen istediğini yapsın bana zararları olmadığı sürece umursamam.

Ya öyle de LGBT bireyleri gibi değil. Ülkede engelli insan sayısı artıyor. Bu da devlete ek yük demek.

Ya öyle de LGBT bireyleri gibi değil. Ülkede engelli insan sayısı artıyor. Bu da devlete ek yük demek.
O konuda eleştirmemiz gerek yer devlet. Bireyler değil. Bu evliliklere izin verip sonra sokakta bağıra bağıra yardım toplamalarına engel olamıyorsan ve halkın çoğunluğu bundan rahatsızsa burada düzeltmen gereken bir şey vardır.

İşte yasak lazım hocam. Tabii bize karışmasınlar ne yaparlarsa yapsınlar ancak yine de bize de olan oluyor. Bu evlilik yasağı gelirse istediklerini yapsınlar umurumda olmaz.

@Aakons Bazılarının da şöyle dediğini duydum: Akraba evliliği yapanlar için “Kız hiçbir şey bilmiyor, her şeyi erkek öğretecek.” Çok saçma; kız hayvan mı ki erkek öğretecek? Sanırsın hayvan sahipleniyor. Alakasız, resmen cahilliğin daniskası. Bir de bunların gerçek aşkla evlendiğini düşünmüyorum; evlenmek için evleniyorlar, çocuk yapıyorlar, çocuğun hayatını karartıyorlar. Düşünsenize, 2030'da akraba evliliği yapıp çocuk doğurmuşlar; çocuk 20 yaşında, 2050 yılındayız. 2050 yılında arkadaşları akraba evliliği yaptıklarını öğrense, yani korkunç.

Yani çok eskilerde kaldı ancak devam ediyor işte.

İfadeler: d0m
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…