Akşamki milli maç için güzel bir sofra kurmak istiyorum

Bu görselini attığınız ürün tatsız, tuzsuz diyet cipslerine benziyor. Gerçekten öyle mi?
Yok be bol katkılı bir ürün. Diyet ürününün yanından geçemez.

Buğday unu, patates unu (%18), bitkisel yağ (palm), nişasta, yoğurt aromalı ve mevsim yeşillikli çeşni (%6) [peynir altı suyu tozu, şeker, tuz, sarımsak tozu (%8), soğan tozu (%8), aroma vericiler, asitlik düzenleyici (sitrik asit), ekşi maya, sade yağ (süt), bitkisel yağ (ayçiçek), dereotu (%1), maydanoz (%1).], tam buğday unu (%5,6), buğday kepeği, maltodekstrin, modifiye nişasta, buğday gluteni, polidekstroz, yulaf ezmesi (%1), arpa maltı ekstraktı, kabartıcılar (sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat), tuz, şeker, invert şeker şurubu, asitlik düzenleyiciler (laktik asit, trikalsiyum fosfat), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), aroma vericiler, un işlem maddesi (sodyum metabisülfit).

Hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz :rofl:

Bu görselini attığınız ürün tatsız, tuzsuz diyet cipslerine benziyor. Gerçekten öyle mi? Ayrıca normalde bomonti tercih ediyorum. Yanına Ruffles ketçaplı, biraz da soslu fıstık. Özenmediğim zamanlarda hal böyle. Bugün için direkt nokta atışı liste yapınız bana :D
Hahah yok hocam ben de öyle fazla içen biri değilim.
Yerinizde olsam akşamdan kalma olmayayım, maksat keyif olsun guzel geçsin diye biraz da toleransa bagli olarak 3-4 kutu Carlsberg veya Bud ile günü bitirirdim. Bira tabii tercih meselesi, Bomonti de guzel muadil olur.

Attığım cipsi birkaç gün önce keşfettim, tamamen aynı şekilde düşünüyordum ta ki yiyene kadar. Çok hoşuma gitti, güzel bir aroması var ağızda bıraktığı tatta çok güzeldi açıkçası.
Birayla veya kola gibi iceceklerle çok guzel gideceğini düşünüyorum.

Değişiklik olsun diyorsan aslında farklı bir marka cips alıp damak zevkine göre kendi cips sosunu da yapabilirsin.
Ayrıca bu cips yerine Pringles ya da Çerezza (mor paket,) Doritos Extreme de olabilir biraya çok yakışırlar. Attığım cips bunlara kiyasla daha hafif ama ona da bir şans ver derim. :D
Ayrıca öyle bir atıştırmalık olsun biranın yanında, bulandirmasin güzel gitsin dersen çiğ köfte tako güzel bir secenek olur.

Marketten Algida'nın 1400ML'lik Keyif kaymaklısını alın ve 9'lu Eti Browni ile karıştırın.
Yanına da buz gibi bir su. Ortaya tatlıyı yatıştırmak için sade Lays ve tuzlu fıstık.
Uzatmalara kalırsakta bir churchill yapin. Hem mideniz rahatlar hem de browni ve dondurmanın mükemmel aroması ağzınızda kalır.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt