Evet. Yıllar geçmesine rağmen halen bozuk ve aşırı kütük. Vuruş hissiyatı desen yüzlerce mermi yağdırsan da tepki yok. Vuruş hissiyatı oyunlarda benim için en önemli kısım.
Yapay zekası çöp geldi.
Evet. Yıllar geçmesine rağmen halen bozuk ve aşırı kütük. Vuruş hissiyatı desen yüzlerce mermi yağdırsan da tepki yok. Vuruş hissiyatı oyunlarda benim için en önemli kısım.
Yapay zekası çöp geldi.
Oynadığın oyunlara bakarak spesifik bir öneride bulunacak olursam,Listenin %70'ini rahat ya oynamış ya da bitirmişimdir. Gerisi de ilgimi çeken türden değil.
Bi ara PC building simulator baya oynamıştım. Onun dışında House Flipper oynardım.Bence simülatör oyunlarını deneyebilirsin. Yani ben pek hikaye oyunlarını sevmiyorum o yüzden söyledim. Farklı bir tarz zevk verir belki de.
Cities Skylines 2 sarar gibi o zaman.Bi ara PC building simulator baya oynamıştım. Onun dışında House Flipper oynardım.
IW hariç hepsini bitirdim.
Denedim de hiç ilgi alanım değil ya.
Hepsi bitti.Oynadığın oyunlara bakarak spesifik bir öneride bulunacak olursam,
Silent Hill 2
Alan Wake 2
Watch Dogs 2
Metro Exodus veya 2033
Bunlara bakabilirsin.
Oyun hep ilgimi çekmişti hatta almıştım ama sonra kendimi zorlasam da aşırı sıkılıp bırakmıştım :/ .Yaptığın seçimlere bağlı hikayesi ilerleyen, resmen sanat eseri harika bir oyun.
Detroit: Become Human
Eki Görüntüle 182746
Epic Games'de aşırı ucuza satılıyor: https://store.epicgames.com/tr/p/detroit-become-human
Herşeyin bir sonu var hocam. Siz de benim gibi olmuşsunuz. 140+ oyun bitirince artık eskileri oynuyorum döne döne. Çok oyunculu oyunlara yönelebilirsin.
Iw hariç hepsini bitirdim.
Denedim de hiç ilgi alanım değil ya.
Hepsi bitti.
Öyle gibi duruyor hocam. Ama Online stresine hiç uğraşacak gibi değilim. Belki F.E.A.R. 2 bakabilirim. 1.yi baya sevmiştim de serinin devamında bozduğunu söyledikleri için çekiniyorum.Herşeyin bir sonu var hocam. Siz de benim gibi olmuşsunuz. 140+ oyun bitirince artık eskileri oynuyorum döne döne. Çok oyunculu oyunlara yönetebilirsin.
Sadece Arkham Knight oynadım.
Oyun düz ilerleseyip sorsaydı olurdu gibi de karakterin kontrolü, görev yerini bulup ilerlemek vs. aşırı sıkıcı gelmişti.
Serinin en kötü oyunu sayılır o her ne kadar daha modern olsa da. Asylum ve özellikle City harika.