Doom oynadın mı hocam? Ben geçen ay ilk defa Doom oynayıp bitirdim inanılmaz keyifliydi nefessiz doğramak milleti.Öyle gibi duruyor hocam. Ama Online stresine hiç uğraşacak gibi değilim. Belki F.E.A.R. 2 bakabilirim. 1.yi baya sevmiştim de serinin devamında bozduğunu söyledikleri için çekiniyorum.
Sadece Arkham Knight oynadım.
Oyun düz ilerleseyip sorsaydı olurdu gibi de karakterin kontrolü, görev yerini bulup ilerlemek vs. aşırı sıkıcı gelmişti.
Detaylar
Kim cevapladı?Pc portu sıkıntılı diye hatırlıyorum ama araştırayım.Serinin en kötü oyunu sayılır o her ne kadar daha modern olsa da. Asylum ve özellikle City harika.
Eternal ve en eskilerini baya oynamıştım ama son çıkanından nefret ettim.Doom oynadın mı hocam? Ben geçen ay ilk defa Doom oynayıp bitirdim inanılmaz keyifliydi nefessiz doğramak milleti.
Gece
Üstün
Birkaç ay önce oynamıştım üçünü de, sorun yoktu.PC portu sıkıntılı diye hatırlıyorum ama araştırayım.
DogancanYr
Başarılı
İllahi bunları oynayacaksın.
Prey, dave the diver, dredge, firewatch, echo, The Long Dark, road 0, pacific Drive, Amnesia, Soma.
Prey, dave the diver, dredge, firewatch, echo, The Long Dark, road 0, pacific Drive, Amnesia, Soma.
Sinir hastası olma garantili. En kolay denilen Lies of P'de bile ilk bossta deli edince silmiştim.Önerilerim bunlardır;
Souls - Like Bundle paketi
- Dark Souls Remastered
- Dark Souls II
- Dark Souls III
- Elden Ring
- Sekiro
- Lies of P
Ben hiç sinir olmadım. Çünkü bu oyunlar, çok derin ve gizemli oyunlar. Oynayınca keyif aldım. Oynanışı da zaten çok sağlam. Mesela kılıç ve yay kullanımı, gerçek hayattaki gibi aynı. Çok zevkli. Büyülerin kullanımı da çok güzel.Sinir hastası olma garantili. En kolay denilen Lies of P'de bile ilk bossta deli edince silmiştim.
Korku beni etkilemiyor da olacaksa da Resident Evil, Silent Hill gibi vurabiliyorsam olabilir.Kozmik korku seviyorsanız Lust from Beyond da göz büyüleyici bir oyundu. Hellblade 1&2, Heavy Rain, Beyond: Two Souls da oynamaya değer oyunlar.
Souls oyunlarında yay kullanımı mı var mış? Yakın dövüş ve büyüden ibaret sanıyordum. Varsa da yay kullanımının TLOU 2 + DualSense trigger gerçekçiliği etmeyeceği kesin.Ben hiç sinir olmadım. Çünkü bu oyunlar, çok derin ve gizemli oyunlar. Oynayınca keyif aldım. Oynanışı da zaten çok sağlam. Mesela kılıç ve yay kullanımı, gerçek hayattaki gibi aynı. Çok zevkli. Büyülerin kullanımı da çok güzel.
Yay kullanmak için belli statlara sahip olman lazım.Souls oyunlarında yay kullanımı mı var mış? Yakın dövüş ve büyüden ibaret sanıyordum. Varsa da yay kullanımının TLOU 2 + DualSense trigger gerçekçiliği etmeyeceği kesin.
Üstündeki ağırlığa göre yay kullanımı yavaş, hızlı oluyor.
Bayağı büyük yayları yere sabitliyorsun.
Tatar yayı da mevcut.
Birbirinden farklı bir sürü yay, tatar yayı ok ve armalet var.
Yay animayonları, okun hareketleri ve vuruş hissi de aşırı iyi.
Daha ne olsun hocam.
Ee tabii TLOU sınırlı sayıda silaha odaklanmış. Ondan iyisi beklenilemez, orası ayrı ama Dark Souls oyunlarından oynanış mekanikleri de çok tatmin edici.