İlk olarak canımdan çok sevdiğim (!) telefonum Redmi telefonumun flaşı açık, telefon kapalı iken güç tuşuna bastığım an flaşı kapatması. Gün içinde ışığı kullandığım durumlar oluyor, aynı anda da telefon ile de konuşuyorum. Telefonu açıp herhangi bir şey mi yapacağım? Hop hemen ışık kapanıyor. Kapatamıyorsun da, opsiyonel değil.
İkinci olarak da Windows 11 23H2 kurulu laptopuma Microsoft'un sürekli 24H2 kurdurmak istemesi. İstemiyorum kardeşim virüsün en kralı girsin bilgisayarıma, en güncel en harika şeylerden mahrum kalayım ama zorla kurdurmaya çalışma işte.
Evet bugünlük serzenişim bu kadardı sizlerin de bu tarz durumları var ise açıklamaya davet ediyorum.
Windows 11'in her güncelleme de kapattığım servisleri geri açması.
Windows'un genel anlamda "scam" yazılıma dönüşmesi. Sürekli bilgi toplama üzerine kurulu bir sistem umarım en kısa sürede batarlar ve Linux'a geçeriz hepimiz. Böylece Linux'a daha fazla yazılım desteği gelir.
Windows'un genel anlamda "scam" yazılıma dönüşmesi. Sürekli bilgi toplama üzerine kurulu bir sistem umarım en kısa sürede batarlar ve Linux'a geçeriz hepimiz. Böylece Linux'a daha fazla yazılım desteği gelir.
Windows tekelliği uzun süre düşmez çünkü Linux dünyası hala sorunsuz değil.
Ama Windows daha da kötü. Windows 11'in Startup menüsünde React Native kullanmışlar. Bu ne demek biliyor musun? Başlat menüsünde JavaScript sayfası dönüyor.
Redmi telefonumda internet kapalıyken bile reklam çıkması ya altı üstü müzik açacağım hop 50 saniyelik reklam. Önbelleği temizlerken reklam bir de sürekli HyperOS'a güncelle diyor.
Nintendo Switch'in yandaki joyconları hafif sallanıyor olması. Tak çıkar olduğu için normal ama bazen kafayı takıyorum, ergonomisi de iyi değil. Hem ergonomi olarak iyileştiren hem de bu sallanma sorunu çözen bir kılıf alsan dünyanın parası, plastik parcasına o paralar verilmez.