Tamron 150-500mm f/5 - f/6.7'yi birkaç hafta önce aldım, kaldı geriye: Viltrox 85mm f/1.8. İş yapmıyorum, tamamen hobi. Niye bunları alıyorum diye kendime soruyorum sonra İnsanlar bu paralara ekran kartı alıyor, amiral gemisi telefon falan alıyor, ben neden hobime yatırım yapmaya devam etmeyeyim ki diyorum. Bazen çok kullanıyorum, bazen haftalarca hatta aylarca kenarda yatıyor ama seviyorum fotoğraf ekipmanı dizmeyi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
İşin donanım kısmı da var, baz modeller dışlanıyor genelde ama markanın satış politikası iyi.Hocam dayanıklılık açısından iPhone 16 Pro'dan daha dayanaksız iPhone 17.
THE KEROXEA
Üstün
•Galaxy S25 FE
•Replika DualShock 4
•Galaxy Fit 4 çıkınca alacağım
•Üniversite için güçlü bir laptop
•Replika DualShock 4
Neo bakmazdım şahsen hocam.Sizce tercihlerim nasıl? Bu üç cihazı almayı planlıyorum. Siz de kendi alacağınız teknolojik cihazlarınız listesini yazabilirsiniz.
- Makaleler
- 23
Daha uzun pil omru sunan baska bir cihaz yok 40.000 TL altina.•Galaxy S25 FE
•Replika DualShock 4
Neo bakmazdım şahsen hocam.
THE KEROXEA
Üstün
Amaç günlük işler ile uzun pil ömrü ise cillop gibi cihazdır yalan yok, sadece ağır işlerde gelmez diye demiştim tabii kullanılma senaryosuna bağlı.Daha uzun pil omru sunan baska bir cihaz yok 40.000 TL altina.
- Makaleler
- 23
Sorf yapacagim internette. Bir de film izlerim. Telefon gibi kullanacagim kisacasi. Sorun olacagini sanmiyorum.Amaç günlük işler ile uzun pil ömrü ise cillop gibi cihazdır yalan yok, sadece ağır işlerde gelmez diye demiştim tabii kullanılma senaryosuna bağlı.
BordoBereli 11
Becerikli
Evet.İşin donanım kısmı da var, baz modeller dışlanıyor genelde ama markanın satış politikası iyi.
- Makaleler
- 1
O tür kullanımda tablet dâhâ iyi olmaz mı S25 Edge yerine?Sorf yapacagim internette. Bir de film izlerim. Telefon gibi kullanacagim kisacasi. Sorun olacagini sanmiyorum.
- Makaleler
- 23
Tabletim var. Tab S9+. Telefon konusunu henuz kesinlestirmedim.O tür kullanımda tablet dâhâ iyi olmaz mı S25 Edge yerine?
4K Dual Mode OLED, Manyetik klavye, Tam Otomatik Soğuk kahve de yapabilen Espresso Makinesi, ve masaüstüme mümkün olduğunca denk bir laptop.
Acelem yok bunlar benim hedeflerim. Ryzen 5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM var bende. Monitör olarak ASUS VG248QG var şu anda. Sistemime biraz komik kalıyor monitör.
Acelem yok bunlar benim hedeflerim. Ryzen 5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM var bende. Monitör olarak ASUS VG248QG var şu anda. Sistemime biraz komik kalıyor monitör.
Yeni konular
-
-
-
2.000 TL'ye S26 Ultra için kılıf ve ekran koruyucu önerisi
- Hamza Ensar Sağlam
-
-
-
-
-
-