Sizce tercihlerim nasıl? Bu üç cihazı almayı planlıyorum. Siz de kendi alacağınız teknolojik cihazlarınız listesini yazabilirsiniz.
  • Samsung Galaxy S25 Edge 12/256
  • MacBook Neo 8/256
  • Anker SoundCore Liberty 5

S25 Edge güzel tercih hocam. Ancak MacBook Neo yerine M2 Air alırdım. Ya da 2.elden M1 Pro MacBook Pro alırdım.
Kulaklığı bilemem hocam sizin bildiğiniz iş :)
Benim de şu an planladığım cihazlar şu.
  • Huawei MatePad 11.5s tablet.
  • Huawei FreeBuds Pro 5 (ya da daha ucuzu)
Şu an tablet ve kulaklık çok öncelik değil ama fırsat olsa değiştireceğim cihazlar.

S25 Edge güzel tercih hocam. Ancak MacBook Neo yerine M2 Air alırdım. Ya da 2.elden M1 Pro MacBook Pro alırdım.
Kulaklığı bilemem hocam sizin bildiğiniz iş :)
Benim de şu an planladığım cihazlar şu.
  • Huawei MatePad 11.5s tablet.
  • Huawei FreeBuds Pro 5 (ya da daha ucuzu)
Şu an tablet ve kulaklık çok öncelik değil ama fırsat olsa değiştireceğim cihazlar.
M2'yi isterdim ancak PT.com'da fiyat farki epey var. Butce artmiyor. Freebuds Pro 5'e butcem ciksa benim de tercihim olurdu. Ya da Buds4 Pro.

Anker haricinde beklentilerim yüzünden tercih etmiyeceğim cihazlar seçmişsiniz. Ancak aldımı umarım güle güle kullanırsınız. Bende elime para geçtikçe aşağıdakileri almayı planlıyorum.

Q9400/Q9500
4x2GB DDR3 RAM.
128 GB SSD.
Rx570/580
4K monitör(markası belli değil)
FreeBuds Pro 5.

Lenovo Legion 320 Hz Oyuncu Monitörü
QCY H3 Pro ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Anker haricinde beklentilerim yüzünden tercih etmiyeceğim cihazlar seçmişsiniz. Ancak aldımı umarım güle güle kullanırsınız. Bende elime para geçtikçe aşağıdakileri almayı planlıyorum.

Q9400/Q9500
4x2GB DDR3 RAM.
128 GB SSD.
Rx570/580
4K monitör(markası belli değil)
FreeBuds Pro 5.

Hocam o sistem için 4K fazla olmaz mı? İşlemci güzel Q8400 kullanmış şahane OC performansı olan bir işlemci tasarımı nedeniyle de 2 bakır borulu soğutucu ile yük altında 60 boşta 21 derece gibi saçma değerler gördüğüm bir işlemcidir, yapacağınız işe göre üzmez herhalde.