Hmmm

Çalışkan
Merhaba, ben duruma göre siyah veya beyaz bir akvaryum kasa istiyorum. Kaliteli ama olabildiğince ucuz olsun. Ben MSI MAG Pano 100R PZ buldum. Sizce?

Bunu kullanıyorum memnunum. Kasanın bir aurası var. Gigabyte C201 panoramic ice.

1-d895e8.webp

Hocam bu çok iyi duruyor. Bunu ben bir değerlendireyim.

Bunu kullanıyorum memnunum. Kasanın bir Aura'sı var. Gigabyte C201 panoramic ice.

Eki Görüntüle 182317

Hocam altındaki büyük yer benim hoşuma gitmiyor o yüzden onu seçmedim.

Hocam bu fiyat hemen gider mi yoksa böyle durur mu?

Hocam bu fiyat hemen gider mi yoksa böyle durur mu?
İndirim sanırım gece 2 gibi bitiyor, stok sebebiyle o saate kalmaz diye düşünüyorum. Bu ara ekipmanları yenilediğim için param kalmadı yoksa kesin alırdım bunu. 3500TL'ye Lian Li beyaz akvaryum kasa bidaha bulunur mu emin değilim açıkçası. Tabii fan masrafını da düşünmek lazım almadan önce. Fanlara da bütçe ayırabilecekseniz alınabilir.

Dosya Ekleri

• 1757100177772.webp
    1757100177772.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba, ben duruma göre siyah veya beyaz bir akvaryum kasa istiyorum. Kaliteli ama olabildiğince ucuz olsun. Ben MSI MAG Pano 100R PZ buldum. Sizce?
Dostum; bu senin bütçene, ekran kartının uzunluğuna hangi soğutucuyu kullandığına göre değişir. Bunlar öğrenilmeden öneride bulunulamaz.

İndirim sanırım gece 2 gibi bitiyor, stok sebebiyle o saate kalmaz diye düşünüyorum. Bu ara ekipmanları yenilediğim için param kalmadı yoksa kesin alırdım bunu. 3500TL'ye Lian Li beyaz akvaryum kasa bir daha bulunur mu emin değilim açıkçası. Tabii fan masrafını da düşünmek lazım almadan önce. Fanlara da bütçe ayırabilecekseniz alınabilir.

Ama ben hala emin değilim hangi renk alacağıma. Risk alınır mı?