Detaylar
Kim cevapladı?100R PZ oldukça kaliteli bir kasa. Öneririm.
Her türlü anaakart uyar değil mi? Sadece project Zero değil değil mi?
Uyar. Sadece PZ için değil.Her türlü anakart uyar değil mi? Sadece Project Zero değil değil mi?
Hocam bu nasıl ?
www.incehesap.com
Lian Li O11 Dynamic Mini Snow Beyaz Mini-Tower ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.O11DMI-S.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bunu kullanıyorum memnunum. Kasanın bir aurası var. Gigabyte C201 panoramic ice.
Hocam bu nasıl?
![]()
Lian Li O11 Dynamic Mini Snow Beyaz Mini-Tower ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.O11DMI-S.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam bu çok iyi duruyor. Bunu ben bir değerlendireyim.
Bunu kullanıyorum memnunum. Kasanın bir Aura'sı var. Gigabyte C201 panoramic ice.
Eki Görüntüle 182317
Hocam altındaki büyük yer benim hoşuma gitmiyor o yüzden onu seçmedim.
Hocam bu nasıl?
![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam bu fiyat hemen gider mi yoksa böyle durur mu?
İndirim sanırım gece 2 gibi bitiyor, stok sebebiyle o saate kalmaz diye düşünüyorum. Bu ara ekipmanları yenilediğim için param kalmadı yoksa kesin alırdım bunu. 3500TL'ye Lian Li beyaz akvaryum kasa bidaha bulunur mu emin değilim açıkçası. Tabii fan masrafını da düşünmek lazım almadan önce. Fanlara da bütçe ayırabilecekseniz alınabilir.Hocam bu fiyat hemen gider mi yoksa böyle durur mu?
Dosya Ekleri
II. inSTUnBULL
Becerikli
Dostum; bu senin bütçene, ekran kartının uzunluğuna hangi soğutucuyu kullandığına göre değişir. Bunlar öğrenilmeden öneride bulunulamaz.Merhaba, ben duruma göre siyah veya beyaz bir akvaryum kasa istiyorum. Kaliteli ama olabildiğince ucuz olsun. Ben MSI MAG Pano 100R PZ buldum. Sizce?
İndirim sanırım gece 2 gibi bitiyor, stok sebebiyle o saate kalmaz diye düşünüyorum. Bu ara ekipmanları yenilediğim için param kalmadı yoksa kesin alırdım bunu. 3500TL'ye Lian Li beyaz akvaryum kasa bir daha bulunur mu emin değilim açıkçası. Tabii fan masrafını da düşünmek lazım almadan önce. Fanlara da bütçe ayırabilecekseniz alınabilir.
Ama ben hala emin değilim hangi renk alacağıma. Risk alınır mı?
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-