Tamamen zevk meselesi hocam. Risk olarak görülecek bir şey yok bence. Benim anakartım ve soğutucum beyaz olduğu için bu kasayı almayı çok isterdim, yavaş yavaş beyaz bir sistem toplamak istiyorum. Sizin hazırda parçalarınız var mı yoksa sıfırdan mı toplayacaksınız bilemiyorum ama tamamen ne istediğinize bağlı.Ama ben hala emin değilim hangi renk alacağıma. Risk alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Bandırmalı1965
Uzman
bütçe sorun değilse kalite abidesi kasa ayrıca fanları pwm dc değilMerhaba, ben duruma göre siyah veya beyaz bir akvaryum kasa istiyorum. Kaliteli ama olabildiğince ucuz olsun. Ben MSI MAG Pano 100R PZ buldum. Sizce?
Tamamen zevk meselesi hocam. Risk olarak görülecek bir şey yok bence. Benim anakartım ve soğutucum beyaz olduğu için bu kasayı almayı çok isterdim, yavaş yavaş beyaz bir sistem toplamak istiyorum. Sizin hazırda parçalarınız var mı yoksa sıfırdan mı toplayacaksınız bilemiyorum ama tamamen ne istediğinize bağlı.
Aldım ama PSU'su SFX miş. Boyutu küçükmüş. Sanırım iade edeceğim.
Bu konu tamamen zevk meselesi ama Pano diğer kasalardan çok daha fazla estetik duruyor. 3 adet 360mm sıvı soğutma ve 400mm ekran kartı desteğiyle de tasarımı güzel bir kasa.Merhaba, ben duruma göre siyah veya beyaz bir akvaryum kasa istiyorum. Kaliteli ama olabildiğince ucuz olsun. Ben MSI MAG Pano 100R PZ buldum. Sizce?