Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, hiç bilindik oyun değil bağımsız yapımcı tarafından öylesine yapılmış bir oyun. Sırf karakterin fanı olduğum için almak istiyorum hem fiyatı ucuz, hem de doğru düzgün inceleme puanı yok 15 kişi mi ne inceleme yapmış. Bu son Steam'de bir oyun yüzünden ismi aklıma gelmiyor şimdi virüs çıkmıştı bunda da öyle bir şey olur diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Techolaydaki isminiz ile oyunun ismi aynı. Virüs olacağını sanmıyorum fakat oyun beğenilmemiş zaten, dandirik bir oyuna benziyor.

Bence alma çok riskli. Hem paran gider hem sistemin gider.
Pahalı olsa haklısın da 70-80 TL bir şey zaten oyun sistemin gider derken ki cümleni anlamadım virüs içerdiğini mi düşünüyorsun?

Techolay'daki isminiz ile oyunun ismi aynı. Virüs olacağını sanmıyorum fakat oyun beğenilmemiş zaten, dandik bir oyuna benziyor.
Evet dandik bir şeye benziyor ama 70-80 TL bir şey karakterini hayranı olduğum için hem kütüphane de dursun istiyorum hem de denemek istiyorum.

Pahalı olsa haklısın da 70-80 TL bir şey zaten oyun sistemin gider derken ki cümleni anlamadım virüs içerdiğini mi düşünüyorsun?

Evet dandik bir şeye benziyor ama 70-80 TL bir şey karakterini hayranı olduğum için hem kütüphane de dursun istiyorum hem de denemek istiyorum.
Aynen öyle virüs içerdiğini düşünüyorum. Bence almamalısın güvenliğin daha önemli.

Zaten bu oyunu bana ChatGPT önerdi dedim Art The Clown adına bir oyun var mı dedim 1 bunu önerdi 2 de bir tane 2025 de çıkması planlanan arcade grafiklere sahip bir oyununu önerdi.