Yer
Haddonfield, Illinois
İlk çıktığında oynamıştım oyuna aşık olmuştum kesin yılın oyununu alır diyordum alamadı. Kendi dalında 5 ödül kazandı, Baldur'un Kapısı 3'ün yılın oyununu kazanması bence tamamen saçmalıktı. Şimdi, bu konu neden açıldı? Oyunu bir kez daha oynayayım dedim bir kez daha aşık oldum ve yılın oyununu alamadığı için tekrar üzüldüm. İyi geceler.

İlk çıktığında oynamıştım oyuna aşık olmuştum kesin yılın oyununu alır diyordum alamadı. Kendi dalında 5 ödül kazandı, Baldur'un Kapısı 3'ün yılın oyununu kazanması bence tamamen saçmalıktı. Şimdi, bu konu neden açıldı? Oyunu bir kez daha oynayayım dedim bir kez daha aşık oldum ve yılın oyununu alamadığı için tekrar üzüldüm. İyi geceler.

Gameplay herkese hitap etmiyor. Çok tekdüze bir oynanışı var. Oyunu ben de seviyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Sam Lake farklı şeyler deniyor takdir ediyorum kendisini.

Gameplay herkese hitap etmiyor. Çok tekdüze bir oynanışı var. Oyunu ben de seviyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Sam Lake farklı şeyler deniyor takdir ediyorum kendisini.
Hocam DLC'lerini oynadınız mı acaba? Ben ilk oynadığım zaman DLC falan yoktu yeni gelmiş 2 DLC.

Sam Lake hayranı olan Control başta olmak üzere bütün oyunlarını dibine kadar bitirmiş birisi olarak kesinlikle katılmıyorum. Baldur's Gate 3 bırak 2023 yılını bütün yıllarda çıkan oyunları tokatlayabilecek, oyun kalitesi çıtasını yeni bir zirveye çıkartmış bir başyapıt. Alan Wake 2 senaryo kalitesi, tema, grafik olarak mükemmel olsa da bir BG3 seviyesinde değil maalesef ki.

DLC'leri ise ufak ve zevkli işlerdi. Gerçekte de bence DLC'lerin olması gerektiği seviye bu olmalı.

Ben de oynadım, çok sevmiştim ama Baldurs Gate 3 oynayınca Alan Wake 2'yi kıyaslamadım bile. Gameplay olarak klasik Unreal Engine oyunu çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Karşısında Baldur's Gate 3 olduğu için. O yıl çıkan diğer hiçbir oyunun yılın oyunu olamayacağı kesindi zaten. Alan Wake 2 ile karşılaştırılamayacak kadar üst seviye bir oyun BG3.