Ben de bu yüzden sevgili arayışına çıkmıyorum ve evlenmek istemiyorum. Bekar olunca insanın kafası rahat oluyor.
Bekar bir erkek olmamın nedeni, kesinlikle çirkin ve boyumun kısa olması değildir :sırıt:.

Son düzenleme:
Bu arada neden bilmiyorum ama millet geberiyor, ölüyor eski sevgili için. Demek ki uymamışsınız ve ayrılmışsınız ötesi yok. Ben yaşanmışlık falan dinlemem abi, çok bayılıyorsan yapış yakasına ama başkasına da ümit verme.

Bu arada neden bilmiyorum ama millet geberiyor, ölüyor eski sevgili için. Demek ki uymamışsınız ve ayrılmışsınız ötesi yok. Ben yaşanmışlık falan dinlemem abi, çok bayılıyorsan yapış yakasına ama başkasına da ümit verme.

Bir de bu tayfa var abi. Bizim ahlakımızı Netflix' mi bozdu ya.
Eski sevgilisinden bahseden kız erkek fark etmez, direkt ayrıl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara ek olarak "Cuckold" dediğimiz fantezi de inanılmaz düzeyde yaygınlaştı. Önce Amerika'da çıktı bu furya, daha sonra diğer bölgelere de yayıldı. İnsanlar sevgilisinin, eşinin başkalarıyla cinsel ilişkiye girmesinden, ya da bunu düşlemekten zevk alıyorlar. Fantezi dediğimiz şey cinselliğe renk katar, olması gerekir ancak bu tarz fantezilerin gerçekten hiç sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Aile yapısını falan da bozar bu tarz şeyler. Kesinlikle normal bir şey olarak görülmemeli.