Böyle konulara girince sinirden elleri titreyen, ağzına ne gelirse söyleyen sadece ben değilimdir umarım.

Arz talep meselesi bence bir yandan da. Millet aldatacak erkek veya kadını seçiyor, aldatılınca da ağlıyorlar mağdur ayağına yatıyorlar.

Böyle mantık mı olur? Karşıdaki aldatmak yerine söyleyip ayrılabilir. Hala zorla sevgilisi olacak değil ya. Mesela bana dünyanın en çirkin kızı geldi sevgili oldum, sıkıldım. Ben ona söylemeden zaten uyuşmadık diye aldatmam mı gerekiyor? Giderim önce ayrılırım sonra başkasıyla konuşurum.

Öyle bir hal aldı ki genç olduğumdan utanıyorum.
Ahlaksız köpekler.

Bunlara ek olarak "Cuckold" dediğimiz fantezi de inanılmaz düzeyde yaygınlaştı. Önce Amerika'da çıktı bu furya, daha sonra diğer bölgelere de yayıldı. İnsanlar sevgilisinin, eşinin başkalarıyla cinsel ilişkiye girmesinden, ya da bunu düşlemekten zevk alıyorlar. Fantezi dediğimiz şey cinselliğe renk katar, olması gerekir ancak bu tarz fantezilerin gerçekten hiç sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Aile yapısını falan da bozar bu tarz şeyler. Kesinlikle normal bir şey olarak görülmemeli.
NTR bizi bozdu.
Sanırım yalnız ölmekte bir seçenek.