Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Plakanın zaten çiplerin üstüne temas etmesi gerekiyor. Olması gerektiği gibi. Bir sorun yok.
Tolere
Uzman
Yamukluk nerede tam olarak fotodan anlayamadim tam?
Üzerindeki aluminyum plaka yarısından sonra aşağı eğimli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Plakanın zaten çiplerin üstüne temas etmesi gerekiyor. Olması gerektiği gibi. Bir sorun yok.
Tolere
Uzman
Teşekkür ederim hocam iyi ki varsınız.Plakanın zaten çiplerin üstüne temas etmesi gerekiyor. Olması gerektiği gibi. Bir sorun yok.
Güncelleme: Bence normal değil hocam. İnceleme videosundan aldığım görüntüyü vermiyorum. Satıcıda normal değil dedi.
Dosya Ekleri
pawEn
Üstün
QP saticili N11'den mi aldiniz hocam?Teşekkür ederim hocam iyi ki varsınız.
Güncelleme: Bence normal değil hocam. İnceleme videosundan aldığım görüntüyü vermiyorum. Satıcıda normal değil dedi.
Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ancak isterseniz değişim isteyin.
Teşekkür ederim hocam iyi ki varsınız.
Sag taraf yamuk gibi duruyor hafiften, bu fotografta ama bilemedim. Üstteki plakadan mi kaynakli yoksa alttaki PCB'den mi?
Tolere
Uzman
Evet.
pawEn
Üstün
Satici normal degil demis fakat ben de bir sey olacagini sanmiyorum. Caner hocamin dedigi gibi degisim isteyebilirsiniz.