Siz P12 Max ile bu fanı kıyaslarsanız yanılırsınız, biri 81 CFM 3300 RPM, diğeri 47 CFM 1500 RPM.

P12'nin yanında diğerinin dönmüyormuş gibi görünmesi çok normal.

Siz P12 Max ile bu fanı kıyaslarsanız yanılırsınız, biri 81 CFM 3300 RPM, diğeri 47 CFM 1500 RPM.

P12'nin yanında diğerinin dönmüyormuş gibi görünmesi çok normal.

Yok hocam kıyaslamıyorum. Evet diğeri 1500RPM daha düşük ama hiç hava vermiyor, P12 Max takmadan önce Full de hava veriyordu, hissediyordum yani, şimdi hissetmiyorum. Neyse 1-2 saat sonra deneyip yazıcağım.

Yok hocam kıyaslamıyorum. Evet diğeri 1500RPM daha düşük ama hiç hava vermiyor, P12 Max takmadan önce Full de hava veriyordu, hissediyordum yani, şimdi hissetmiyorum. Neyse 1-2 saat sonra deneyip yazıcağım.

Siz tek olarak deneyin, eğer tek hali ile fark varsa fan çoklayıcıda sorun olabilir, çünkü direkt voltaj ile çalıştırdığınızda devirin bir önemi kalmıyor.

O fanlardan birisi 3bin küsur devirde dönüyor. Bence aynı tip fanlardan alıp tak sistemine.

Aynısından alıp üste takacağım zaten hocam da, egzozda ki de yeni. Onu nereye koysam, bir tane daha P12 Max alıcğım, aldığımı egzoz yapıp bu ARGB'li olanı üstte taksam? Ya da direk yeni alıcağımı üste taksam aynı görev mi görür yoksa daha mı işlevi olur.